Etusivu » Efore on toteuttanut Telecom liiketoiminnan myynnin Shenzhen Kexin Communication Ltd:lle ja suunnittelee velkarahoituksensa yhtenäistämistä

Efore on toteuttanut Telecom liiketoiminnan myynnin Shenzhen Kexin Communication Ltd:lle ja suunnittelee velkarahoituksensa yhtenäistämistä

EFORE OYJ Pörssitiedote 28.11.2019 klo 15:15

Efore on toteuttanut Telecom liiketoiminnan myynnin Shenzhen Kexin Communication Ltd:lle ja suunnittelee velkarahoituksensa yhtenäistämistä

Efore on 28.11.2019 toteuttanut Telecom liiketoiminnan myynnin Kiinalaiselle Shenzhen Kexin Communication Ltd:lle. Osakkeiden kauppahinta on 3,5 milj. euroa. Lopullinen kauppahinta määräytyy toteutushetken taseen perusteella. Yhtiö tiedotti kaupan vaikutuksista 31.7.2019 annetussa tiedotteessa.

Yhtiö on tiedottanut 31.7.2019 suunnittelevansa uutta strategiaa työnimellä ”Efore 2.0”. Efore 2.0 tulee keskittymään teollisuuden ja mm. junaliikenteen teholähdejärjestelmiä tarjoavan Digital Power Systems -tuotelinjan sekä mm. testaus- ja mittalaitteiden, terveydenhuollon sekä valaistusratkaisujen teholähteitä tarjoavan Digital Power & Light -tuotelinjan tarjontaan. Uuden strategian myötä Efore suunnittelee myös konsernin velkarahoituksen yhtenäistämistä kesään 2020 mennessä. Järjestelyn tavoitteena on luoda riittävät resurssit strategian toteuttamiseen ja tehostaa pääomien käyttöä.

Toimitusjohtaja Vesa Leino kommentoi: ”Olemme erittäin tyytyväisiä Telecom liiketoiminnan myyntiin Kexinille. Hyvän ratkaisun hakeminen Telecom liiketoiminnalle on vaatinut merkittävästi resursseja ja aikaa. Telecom myynnin toteutuminen antaa meille hyvät lähtökohdat vuoteen 2020 ja mahdollistaa Efore 2.0 suunnittelun uudelta pohjalta. Kerromme Efore 2.0 suunnitelmista tammikuussa 2020. Telecom kaupan toteuttamisen rinnalla olemme ryhtyneet valmistelemaan koko konsernin velkarahoituksen yhtenäistämistä. Rahoitusjärjestelyn tavoitteena on optimoida konsernin velkarahoitus yhtenä kokonaisuutena ja parantaa uuden strategian toteutuksen ja kannattavan kasvun edellytyksiä.”

EFORE OYJ

Vesa Leino
toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Vesa Leino, puh. +358 40 759 8956.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni
Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen konserni. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen myynti-, markkinointi- sekä tuotekehitystoiminnot sijaitsevat Euroopassa ja Kiinassa. Sen lisäksi konsernilla on myynti- ja markkinointiyksikkö Yhdysvalloissa. Joulukuussa 2018 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 52,4 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 406 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.efore.com

Jätä kommentti