Etusivu » Binance Coin BNB – Binance pörssin oma kryptovaluutta

Binance Coin BNB – Binance pörssin oma kryptovaluutta

Binance Coin (BNB) 2023

Binance Coin, eli BNB on Binance kryptovaluuttapörssissä toimiva kryptovaluutta. Tällä hetkellä Binance on volyymiltään suurin kryptovaluuttapörssi sekä työntekijämäärällisesti mitattuna ylivoimaisesti suurin.

Monia erilaisia kryptovaluuttoja on tehty erilaisiin tarkoituksiin. Tässä artikkelissa käydään läpi Binance Coin kryptovaluuttaa, sen syntyä ja historiaa.

Binance Coinin takana olevan yhtiön eli Binance konsernin perustaja on Twitterissä tunnettu mielipidevaikuttaja Changpeng Zhao eli ”CZ”. Yritysryppääseen kuuluu monikansallisesti monia eri yhtiöitä ja pitää sisällään satoja, ellei tuhansia projekteja ja yhteistyökumppaneita saman verkoston alla.

Binance Coin reaaliaikainen kurssi

Binance Coin

Binance Coin

$307.22

BNB 0.33%

Vastuuvapaus: 86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Sisällysluettelo

Mikä on Binance Coin?

Binance Coin toimii Binance pörssissä ja se on alustan natiivitoken eli helpommin sanottuna Binancen oma kryptovaluutta. Binance Coinilla on pörssissä eri käyttötarkoituksia, mutta esimerkiksi säilyttämällä tokeneita lompakossasi, saat pörssissä tehdyissä vaihtokaupoissa pienemmät kustannukset.

Binance Coinin tärkein ominaisuus on toimia ns. polttoaineena ekosysteemissä tehdyissä transaktioissa sekä sijoitusvälineenä. Terminä Binance tulee kahdesta eri sanasta, binary ja finance.

Yrityksen perustaja Changpeng Zhao on kertonut suunnitelleensa Binancea jo vuosia ennen sen julkaisua, vaikka sitä lähdettiin rakentamaan ja tuomaan markkinoille vasta 2017. Etukäteen pitkälle suunniteltu projekti on Changpeng Zhaon mukaan taannut sen, että julkaisuhetkellä Binance oli muita pörssejä kehityksessä edellä sekä kilpailijoitaan parempi.

Rahoitusta Binance-pörssi alkoi keräämään 2017 ICO:n eli Initial Coin Offeringin avulla. Tämä rahoitustapa vastaa osakepörssissä yrityksen listautumista ja sen osakkeiden myymistä sijoittajille. Rahoitusta ICO keräsi 15 miljoonaa dollaria ja samalla tehtiin Binance Coin, joka myytiin sijoittajille. Binance Coinia laskettiin liikkeelle 200 miljoonaa kappaletta, joista 100 miljoonaa kappaletta myytiin sijoittajille, 80 miljoonaa kappaletta yrityksen työntekijöille sekä 20 miljoonaa kappaletta Binanceen investoineille enkelisijoittajille.

Pitkän suunnittelun vuoksi Binance pörssin suosio oli todella suuri heti alusta alkaen. Se nousikin maailman taloushistorian nopeimmaksi yksisarviseksi, eli yli miljardin dollarin arvoiseksi yritykseksi. Vielä tänäkin päivänä Binance pörssi on vaihtomäärällä mitattuna maailman suurin kryptovaluuttojen pörssi ja se on listattu CoinMarketCap-sivustolla suurimmaksi melkein kaikilla muillakin mittareilla. Pörssin myötä myös itse Binance Coinin kysyntä on kasvanut entisestään, sillä Ethereum verkossa kulut ovat kasvaneet ja Binancen lohkoketjuun on rakennettu uusia projekteja mikä on nostanut kysyntää.

Tietopaketti Binance Coinista

Näin aloitat sijoittamisen Plus500 alustalla!

Plus500 sijoitusalustan käyttöönottaminen tapahtuu muutaman askeleen kautta. Liittyminen Plus500 alustan käyttäjäksi ei kustanna mitään ja kuukausimaksuja Plus500 alustalla ei ole. Listaamme Plus500 -alustan ominaisuuksia, kuluja ja hinnastoja kattavammin Plus500 -arvostelusivulle. 

 

Askel 1. Luo oma tili

Luo oma tili Plus500 alustalle klikkaamalla etusivulta löytyvää Aloita kaupankäynti nyt -painiketta. Voit halutessa tässä kohtaa valita myös Demo-tilin, jolloin pääset testaamaan Plus500 alustaa ilman, että sinun tulee syöttää tilille oikeaa rahaa. Demo-tilin avulla opit miten alusta toimii ja miten voit käydä alustalla kauppaa riskittä. 

Plus500 tilin voit luoda joko Google-, Facebook- tai Apple-tilisi kautta tai voit syöttää rekisteröitymislomakkeeseen haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröitymisen jälkeen siirryt automaattisesti Plus500 alustan kaupankäynnin etusivulle.

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

plus 500 arvostelu
luo tili Plus500

Askel 2. Vahvista tilisi

Jotta voit käydä Plus500 sijoitusalustalla oikealla rahalla CFD-kauppaa, tulee sinun viedä rekisteröitymisesi loppuun. Tämän voit tehdä siirtymällä vasemmassa valikosta löytyvään Talletus -kohtaan. (Vaatii Demo-tililtä oikean rahan puolelle siirtymistä).

Plus500 alusta kysyy sinulta perustietojasi ja sen jälkeen sinun tulee täyttää lyhyt arviointi. Arvioinnin tavoitteena on selvittää millaiset ovat tieto- ja taitotasosi CDF-sopimuksia kohtaan. Kun olet täyttänyt kaikki vaaditut kohdat, rekisteröitymisesi on valmis.

Askel 3. Lisää tilillesi rahaa

Kun olet saanut vietyä rekisteröitymisen loppuun, voit siirtää tilillesi rahaa Talletus -kohdasta löytyvän lomakkeen avulla. Minimitalletus Plus500 alustalle on 100 euroa ja voit tehdä siirron luottokortilla, pankkisiirrolla, Trustlyn tai PayPalin kautta. Plus500 ei veloita talletusmaksuja.

Plus 500 talletus

Arviomme Plus500:

5/5

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Askel 4. Käy kauppaa Plus500 sijoitusalustalla

Kun olet saanut siirrettyä rahaa tilillesi, voit ryhtyä tutkimaan eri sijoituskohteita. Vasemmasta valikosta löytyy kohta Kaupankäynti, jota klikkaamalla esiin avautuu  laaja valikoima eri sijoituskohteita; ensin löytyy lista tällä hetkellä suosituimmista kohteista, nousijat ja laskijat ja sen jälkeen voit hakea eri kohteita kategorioittain. Jos sinulla on selkeästi mielessä jokin tietty kohde, voit syöttää kohteen nimen yläosasta löytyvään haku-lomakkeeseen. 

Kun löydät sopivan kohteen, klikkaa kohde auki ja osta / myy haluamallasi summalla.  

bitcoin plus500

Kuvassa havainnollistavat hinnat

Askel 5. Seuraa sijoituksiasi

Kun olet tehnyt ensimmäisen sijoituksesi Plus500 alustalla, voit jatkossa seurata sijoituksiasi helposti asentamalla älypuhelimeesi Plus500:n mobiilisovelluksen. Sovellus on saatavilla niin Android- kuin myös iOS-kaupoista.

Plus500 mobiilisovellus on hyvä seurantatyökalu aktiiviselle sijoittajalle, koska sovelluksen avulla voit tehdä kattavia analyyseja eri kohteista, käydä kauppaa, tallentaa haluamiasi kohteita omalle listallesi ja seurata sijoituksiasi mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa pelkästään älypuhelimesi avulla. Plus500 sovellusta on ladattu jo yli 10 miljoonaa kertaa ja se on saanut korkeat arvosanat käyttäjiltä.

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Binance Coinin historiaa

Binance Coinin taustalla on aiemmin mainittu Binance-pörssi, ja perustajana Chengpeng Zhao. Zhao syntyi kiinassa, mutta opiskeli tietojenkäsittelyä Kanadassa ja valmistumisensa jälkeen työskenteli erilaisten kaupankäyntisovellusten parissa. Kryptovaluuttakokemusta Chengpeng Zhaolla oli jo 4 vuotta ennen Binancen perustamista. Chengpeng Zhao työskenteli mm. Blockchain.com:ille sekä OKCoin-pörssille.

Vuonna 2017 Chenpeng Zhao lopetti päivätyönsä ja alkoi rakentamaan Binance-pörssiä, monien vuosien kehitystyön tuloksena Binance pörssi oli julkaisuhetkellään jo paljon valmiimpi kuin kilpailijansa ja suosio kasvoi nopeasti juurikin sen takia, ainakin Chengpeng Zhaon mukaan. Vuoden 2017 ICO toi mukanaan aiemmin mainitun 15 miljoonan rahoituksen ja 200 miljoonaa kryptovaluuttaa laitettiin jakoon.

Binancen tarina jatkui seuraavina vuosina hyvin ja vaikka muilla kryptovaluutoilla ei mennyt yhtä hyvin, BNB kryptovaluutta piti pintansa ja sen arvo nousi hiljalleen kohti muita kärkivaluuttoja. Kuitenkin 2021 vuoden vaihteessa nousu lähti jyrkemmin ylöspäin ja se on pitänyt hyvin pintansa, vaikka markkinat vuoden 2021 kesällä laskivatkin huomattavasti.

Keväällä 2019 Binance Coin oli yksiä ainoita suuren markkina-arvon kryptovaluuttoja, joka pääsi vanhaan kurssihuippuunsa, samalla aikaa muut vastaavat kryptovaluutat olivat romahtaneet jopa yhdeksänkymmentäviisi prosenttia. Binance Coinin suureen suosioon vaikutti uusi ilmiö, IEO, eli Initial Exchange Offering. Binancen pörssissä siis järjestettiin uuden kryptovaluutan myynti, joka nosti pörssin suosiota.

Miten Binance Coin toimii?

Binance aloitti vain kryptopörssinä, jonka lompakossa BNB kolikoiden hallussapidolla sai halvemmat vaihdantakulut. Taustalla omaa lohkoketjuaan kehitellyt Binance julkaisi oman lohkoketjunsa, eli Binance Chainin 2019. Nyt Binancella toimii kaksi omaa lohkoketjua, Binance Chain ja Binance Smart Chain, omina toisista riippumattomina lohkoketjuinaan. Tällä tavalla Binance pääsee eroon kilpailijansa Ethereumin rajoitteista ja sai omalle alustalleen yritykset rakentamaan omia projektejaan.

Binance Chainillä on käytössä konsensusalgoritminaan Proof of Staked Authority. Verkon toiminta perustuu siis tokenien hallintaan ja kuka panttaa eniten BNB kolikkoja saa eniten äänivaltaa verkossa. Verkon validaatiosta vastaa vain 21 eri validaattoria, mikä tekee siitä aika keskitetyn. Keskittäminen tuo lohkoketjun toimintaan suurempia riskejä, ja se ei ole paras idea kryptovaluuttamaailmassa. Siitä huolimatta Binance Chain on saatu todella nopeaksi ja skaalautuvaksi suurempiin massoihin. Binance Chainilla uusia lohkoja tehdään 3 sekunnin välein, kun Bitcoinilla vastaava aika on kymmenen minuuttia.

Uuden lohkoketjun sekä hajautetun pörssialustan tarkoituksena on antaa mahdollisuus ihmisille pörssin toiminnallisuuksien käyttäminen hajautetusti. Binance Chainissa voidaan muun muassa lähettää sekä vastaanottaa BNB:tä, julkaista omia tokeneita, joilla voidaan digitalisoida oikean maailman varallisuutta, tehdä tai jäädyttää uusia tokeneita tai ehdottaa uusia lohkoketjun toimintamallien muutoksia validaattoreille.

Pörssitreidaajat voivat esittää uusia vaihtopareja erilaisista tokeneista, lähettää tarjouksia pörssiin, joiden avulla he voivat ostaa kryptovaluuttaa valmiiksi luotujen parien avulla, joita pörssissä on. Kehittäjät pääsevät lohkoalustalla tutkimaan transaktiohistoriaa sekä lohkoja, lukemaan API dokumentaatioita, pyörittämään omia kryptoprojekteja verkossa ja saada sitä kautta reaalidataa sen toiminnasta sekä paljon muuta.

Binance Smart Chainissa voit kehittää uusia sovelluksia sekä lompakkoja, pyörittämään omaa osaasi verkon toiminnasta sekä paljon kaikkea muuta.

Mihin Binance Coinia käytetään?

Binance Coinin päätarkoituksena on olla vaihdannan väline Binance kryptopörssissä. Binance Coin kulkee pörsseissä nimellä BNB. Binance Coin kurssi sivulta pääset lukemaan tarkempaa tietoa, miten BNB kurssi on edennyt ja tärkeimmät tiedot sen sijoittamisen kannattavuudesta. 

Binance Coinia hallussa pitämällä sekä käyttämällä sitä vaihdantakustannuksissa voit saada alennuksia kuluihin. Vuonna 2018 kulujen alennukset olivat 25 %, vuonna 2019 12.5 %, vuonna 2020, 6.25 % ja niin edelleen. Binance coinia käytetään myös kaasumaksuina Binancen lohkoketjun transaktioiden maksussa.

Binance Coinia käytetään transaktioiden maksussa hajautetussa vaihdanta-alustassa lohkoketjulla. Binancen Smart Chainiin voi luoda oman projektinsa ja sitä pyöritetään Binancen valuutalla. Binance Coin pitää vain ensiksi vaihtaa Binance Smart Chainille sopivaksi versioksi, mutta se on helppoa esim. Trustwalletissa suoraan. Uuden teknologian käyttämisessä voi olla monta eri vaihetta, mikä saattaa olla ylitsepääsemätöntä monille tuoreille sijoittajille.

Kun sijoittaja tekee vaihtokaupan Binancessa, maksetaan siinä 0.5 % vaihdantapalkkio pörssille. Palkkion voi maksaa kauppaa käydyllä kryptovaluutalla tai voit valita maksaa kulun Binance Coinilla, silloin vaihtokauppaan pätee alennukset.

Voit myös tottakai siirtää Binance Coinia pörssin ulkopuolelle avoimilla markkinoilla. Moni pörssi ei välttämättä ota sitä suoraan vastaan, mutta voit tallettaa sitä mihin tahansa lompakkoon, joka ottaa vastaan ERC-20 tokeneita. Trustwallet ja Metamask ovat tällaisia lompakoita.

Mitkä ovat Binance Coinin hyödyt?

Binance Coinilla on nopeat transaktiot. Jos käytät BNB:tä kaupankäyntiin Binance pörssissä, niin olet alustalla, joka mahdollistaa 1,4 miljoonaa tarjousta sekunnissa. Voit löytää aina itsellesi oikean vaihtokaupan ja BNB:tä käyttämällä teet sen nopeasti ja turvallisesti.

Binance Coin on turvallinen ja luotettava. Binancella on jo miljoonia kryptovaluuttaa käyttäviä käyttäjiä sekä treidaajia, jotka luottavat alustan turvamekanismeihin ja suojaukseen. Binance käyttää monitasoista ja monialustaista suojausmekanismia pitääkseen huolta asiakkaidensa turvallisuudesta.

Binance Coinilla vaihdat monia eri kryptovaluuttoja. BNB:tä käyttämällä voit vaihtaa yli 150 eri kryptovaluutalla pörssissä, luottamalla nopeaan, turvalliseen sekä edulliseen vaihtoalustaan. BNB löytää sinulle oikeat vaihtoparit ilman, että joudut etsimään niitä itse.

Binance Coinilla saat vaihdanta-alennuksia. BNB antaa sinulle mahdollisuuden alentaa vaihdantakustannuksia jopa 50 %. Jos ostat 10 000 dollarin arvosta BNB kolikoita, normaalisti maksaisit 10 % kulua vaihdosta. Kuitenkin jos käytät BNB:tä maksamisessa, puolittuu vaihdantakulu, eli maksat nyt vain 5 dollaria.

Voit käyttää Binance kolikkoa normaalina vaihdannan välineenä ja ostoksiin. Binancen saumatonta ekosysteemiä sekä halpoja vaihdantakustannuksia silmällä pitäen voit käyttää BNB:tä myös moniin muihin eri asioihin. Monet palveluntarjoajat ottavat sitä vastaan maksuna, varsinkin hotelli- sekä matkailuala. Osta vaikkapa lounas tai uusi talo BNB:tä käyttäen.

Binance Coinilla voit osallistua rahoittamiseen. Binancen launchpad järjestää uusien kolikkojen listauksien yhteydessä ennakko-ostoja, missä voit käyttää BNB:tä uusien kolikkojen ostamiseen ja sillä tavalla voit olla ensisijoittaja uudelle yritykselle. Myöhemmässä vaiheessa BNB kolikot listataan Binancen pörssiin ja saavat osakseen täydellisen sekä saumattoman ekosysteemin missä toimia.

 

Binance Coin louhinta

Binance Coinia ei ole mahdollista louhia laisinkaan, vaan lohkoketju toimii Proof of Stake konsensusalgoritmilla. Panttaamalla omia virtuaalivaluuttojasi voit osallistua verkon validointiin ja saada palkinnoksi Binance coinia.

Binancelta löytyy myös Smart Pool -niminen projekti, joka antaa mahdollisuuden antaa louhintatehosi yhteiseen käyttöön. Binancen algoritmit löytävät sinulle parhaat mahdolliset poolit mistä saat suurimman tuoton, ja saat palkkioksi Bitcoinia. Sen voit pörssissä vaihtaa mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan, kuten Binance Coiniin. Yhteinen louhintakapasiteetti on helppoa käyttää ja et tarvitse suuria sijoituksia.

 

Binancen Smart Pooliin osallistumisessa on muutamia hyötyjä:

  • Taattu minimituotto. Smart Pool on hyvin suunniteltu ja turvallinen, Binance takaa, että louhinnan tuotto on tietyllä tasolla, ja mikäli se ei toteudu, saa louhija korvauksen siihen tasolle mitä sen pitäisi olla. Tässä louhintatavassa palkkio on luvattu olevan korkeammalla kuin FPPS-metodilla. FPPS tulee sanoista Full Pay-Per-Share, tämä tapa on lähes samanlainen kuin PPS, mutta mikäli yhteisestä louhintapoolista saadaan lohko tehtyä, niin maksetaan myös transaktion maksu. Tyypillisesti jos yhteisestä louhintakapasiteetista löydetään blokki, jaetaan BTC palkkio louhijoiden kesken, mutta palkkion myötä tulee myös transaktiokulu. FPPS metodilla louhija saa täyden palkkion ilman transaktiokuluja.
  • Yksinkertainen käyttö. Käyttäjät voisivat yhdellä napinpainalluksella vaihtaa normaalista louhinnasta yhteiseen louhintakapasiteettiin ja ei tarvitsisi vaihtaa mitään louhinnan osoitteita tai käyttäjä ID:tä, mikä on käytännöllistä ja nopeaa.

Binancen Smart Poolissa louhinnan voit aloittaa ensiksi luomalla louhintakäyttäjän, ja säätämällä louhinnan urlin ja id:n, sekä yhdistämällä louhintalaitteesi Binancen Smart Pooliin. Tämän jälkeen valitset miten haluat, että sinulle maksetaan palkkiot. Kun kaikki on valmista voit alkaa seuraamaan omaa tuottoasi ja katsomaan palkkiohistoriaasi.

Binance Coinin ”polttaminen”

Kryptovaluutan poistaminen eli polttaminen pois markkinoilta ei suinkaan ole uusi keksintö. Osakemarkkinoilla julkisesti listautuneet yritykset voivat ostaa omia osakkeitaan takaisin. Tämän tyyppiset yritykset käyttävät ylimääräisiä käteisvarojaan yleisesti myynnissä oleville osakkeille ostamalla niitä, täten laskemalla yhteensä markkinoilla olevien vapaiden osakkeiden määrää. Tämä metodi takaa sen, että mikäli yritys ei luovu osakkeistaan, on niitä nyt vähemmän markkinoilla tarjolla ja kysyntä on suurempaa. Osakkeiden osto on verrattavissa niin sanottuun kryptovaluuttojen ”polttamiseen” jota myös Binance Coinille on tehty.

Kryptovaluutan myynnistä poistaminen on erittäin yleistä ja sillä pyritään vaikuttamaan markkinoiden toimintaan ja hintojen nousuun. Tämä tapahtuu siten, että kryptovaluuttaa poistetaan markkinoilta kokonaan pois. Yleisin tapa on ostaa kryptovaluuttaa markkinoilta, jonka jälkeen se lähetetään lompakkoon, mistä sitä ei voi millään ottaa sieltä takaisin. Eli kaikille jää läpinäkyvästi tieto siitä, kun kryptoja otetaan pois markkinoilta.

Poltettuja kryptovaluuttoja ei voi enää hallita, eli ne ovat poistettu markkinoilta. Hyvä esimerkki tästä on Binancen kryptovaluutan, BNB:n, vuosineljänneksittäin tapahtuva markkinoilta poistaminen. Binance on kertonut pyrkivänsä polttamaan n. 20 % voitoistaan Binance Coinilla, joka viime kerralla tarkoittaisi sitä, että Binancen voitot lähenevät kahta miljardia viime vuosineljännekseltä. Markkinoihin tämä viimeisin pois ottaminen ei tehnyt suurta vaikutusta, mutta todennäköisesti tekee, kunhan markkinat palautuvat normaalimmaksi.

Bitcoin on hyvä esimerkki siitä, miksei kolikoiden markkinoilta poistaminen ole välttämättä hyvä asia. Bitcoinia on ja tulee olemaan vain 21 miljoonaa kappaletta ja joidenkin analyytikoiden mukaan määrä on juuri se mikä on saanut hinnan nousemaan korkealle. Bitcoin on myös toisaalta luonut kokonaan uusia tokeneita hard forkkien, eli uusien päivitysversioiden myötä. Tällä tavalla esimerkiksi Bitcoin Cash ja Bitcoin gold ovat saaneet alkunsa sekä monet muut kryptovaluutat. Mikäli Bitcoin tekisi uuden hard forkin, tulisi uusia tokeneita olemaan vielä enemmän.

Sijoituspäätöksissä ei kuitenkaan yksin pidä luottaa tokenien polttamiseen. Vaikka BNB kryptovaluuttaa poltettaisiin markkinalla, mikään ei siltikään takaa BNB hinnan nousua, koska markkinat toimivat välillä todella mielivaltaisesti.

Binance Coin tulevaisuus

Binance on pörssinä sekä lohkoketjuna todella hyvässä asemassa kryptovaluuttamaailmassa. Ainoastaan niin sanottu perinteinen finanssiala ja pankit ovat olleet Binancea vastaan ja evänneet transaktioita Binance pörssiin, mutta se on oletettavaa sillä kryptovaluutat toimivat pankkeja vastaan. Joka tapauksessa koska Binance pörssin kysyntä kasvaa, myös Binance Coinin arvo tulee nousemaan. Hintaan vaikuttaa positiivisesti myös yhtiön tekemä Binance Coinin poltto, sillä olemassa olevia BNB kryptovaluuttoja poistetaan kierrosta joka vuosineljännes. Binancen lohkoketjulle perustetaan koko ajan uusia projekteja sekä siellä on paljon hajautettuja pörssialustoja, minne ihmiset voivat sijoitella ilman että kukaan tulee heitä estämään. Tällainen mahdollisuus nostaa suosiota korkeammalle.

Binance Coin uutiset

Reddit palvelusta löytyy oma kanava Binance, missä ihmiset keskustelevat uutisista ja jakavat mielenkiintoisia asioita keskenään, lähinnä Binance Coiniin liittyen. Reddit palstalla keskusteltavat aiheet ovat lähiaikoina liittyneet enemmän tai vähemmän Englannin pankkien rahansiirtokieltoihin. Pankeilta on lähetetty asiakkaille epämääräisiä tekstiviestejä, missä pankki kertoo sulkevansa asiakkaan lähtevät sekä tulevat maksut Binancen pörssistä. Pankit perustelevat sitä sillä, että kryptojen kanssa huijataan niin paljon rahaa ihmisiltä. Aiemmin keskustelua on myös ollut Binance US asiakaspalvelun epäpätevyydestä.

Binance Coin Reddit keskustelu liittyy myös uusiin projekteihin, joita rakennetaan Binance Smart Chainille. Moni niistä onkin huijauksia. Yleistä on mennä markkinoimaan omia sijoituksiaan, ja myydä voitolla sen jälkeen, kun muut ovat lähteneet sinisilmäisinä mukaan. Kanavalle postaillaan myös hauskoja meemejä sekä uutisia.

 

Lue myös nämä: 

Osakesijoittaja.fi suosittelee

plus500 arvostelu
5/5

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

etoro
5/5

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 68% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Binance Coin on Binance pörssin natiivivaluuttana toimiva kryptovaluutta, mitä voit ostaa myös monista muista kryptopörsseistä ympäri maailmaa.

Binance Coinia voit käyttää sijoituskohteena tai mm. transaktioiden maksamiseen alustan hajautetuissa pörssisovelluksissa tai hyödykkeiden ostamiseen Binance pörssin eri palveluiden kautta. 

Luonnollisesti Binance Coinia voi ostaa Binancen kryptovaluuttapörssistä, mutta sen suuren suosion vuoksi sitä on mahdollista ostaa melkein mistä tahansa muusta kryptopörssistä suoraan.

Binance Coinin avulla voit tehdä transaktiot nopeasti sekä turvallisesti, edullisilla kustannuksilla.