Etusivu » Stellar Lumens kryptovaluutta 2023

Stellar Lumens kryptovaluutta 2023

Stellar Lumens kurssi 2023

Stellarin kurssi on tällä hetkellä $0.09 ja koko markkina-arvo $4,356,155,712.23. Stellarin kurssi on muuttunut -1.53% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Stellarin kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

Stellar Lumens on saavuttanut paikkansa top 30 suurimman kryptovaluutan joukossa. Stellar nousi sijoittajien tietoisuuteen vuoden 2017 ja 2018 altcoin-kuplassa.

Lukemalla artikkelin saat enemmän selville Stellar Lumensista ja siihen sijoittamiseen sisältyvistä mahdollisuuksista ja riskeistä.

Stellar Lumens kurssi tänään

Vastuuvapaus: 86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Sisällysluettelo

Mikä Stellar Lumens on?

Stellar Lumens kryptovaluutta on luotu vuonna 2014. Projektin taustalla toimii kryptomaailmassa merkittävä nimi, Jed McCaleb, hän on ollut perustamassa Mt.Gox-Pörssiä sekä Ripple XRP kryptovaluuttaa. Mt.Gox oli aikansa suosituin kryptovaluuttapörssi, mutta ajautui konkurssiin, kun hakkerit varastivat alustan asiakkaiden varat. Jed McCaleb palkkasi Ripplen nykyisen johtajan, Chris Larsenin vuonna 2012. McCaleb kuitenkin riitautui Larsenin sekä muun Ripple-tiimin kanssa 2013, ja erosi projektista ja hallituksesta. McCaleb omistaa kuitenkin edelleen 4 miljardia XRP-tokenia.

Erottuaan Ripple XRP:n projektista McCaleb alkoi kehittämään uutta projektiaan – Stellar Lumensia. Ripple XRP sekä Stellar Lumens ovat kilpailleet jo hyvin kauan keskenään. Ripple perustuu avoimeen lähdekoodiin, kuten moni muukin kryptovaluutta. Täten kuka tahansa voi hyödyntää sitä, ja kehittää oman versionsa sen pohjalta – ja näin McCaleb toimikin kehittäessään Stellar Lumensia.

Kryptovaluuttojen kolmesta ryhmästä Stellar Lumens kuuluu platform/alusta-kategoriaan, eli se on älysopimusalusta, kuten esimerkiksi Ethereum, EOS ja TRON. Stellar Lumensilla on myös oma token, eli valuutta, jota voi ostaa ja myydä.

Vuonna 2015 Stellarin verkon kasvun vuoksi Ripplen konsensusprotokolla kaatui, jonka johdosta Stellar kehitti tämän pohjalta aikaisempaa toimivamman version. Stellar Lumensin päätavoitteena on mahdollistaa fiat-valuuttojen nopeat siirrot – alustan ansiosta voidaan siirtää salamannopeastio muutamassa sekunnissa mitä tahansa mihin vain. Käyttäjän tekemä fiat-talletus, eli esimerkiksi USD, muutetaan Stellar-verkossa liikkuvaksi krediitiksi, ja siirto muutetaan verkossa vastaanottajalle sopivaksi valuutaksi. Lumen-tokenia käytetään aina siirtomaksuissa, jotka ovat hyvin pieniä.

Koska Stellarin toiminta perustuu Rippleen, on sillä suhteellisen samat tekniset ominaisuudet Ripplen kanssa. Stellar Lumens toimintaa tukee voittoa tavoittelematon Stellar Development Foundation. Tämä organisaatio toimii tavallaan yrityksen kaltaisesti, solmien yhteistyösopimuksia ja kehittäen valuuttaa. Stellar Lumensiin viitatessa puhutaan hajautetusta alustasta – mutta taustalla on kuitenkin organisaation, joten toiminta ei ole täysin hajautettua.

Stellar Lumens kryptovaluutta 

Puhuttaessa Stellar Lumensista, voi mennä sekaisin tarkoitetaanko tällä itse projektia, vai valuuttaa. Tarkemmin, Stellar on älysopimusalusta projektin nimitys, kun taas Lumens tai tarkemmin XLM on itse kryptovaluutan, toisinsanottuna tokenin nimitys. XLM tokenia käytetään lohkoketjussa tapahtuvien transaktioiden maksuvälineenä.

Stellar Lumens kurssi

Stellar Lumens kurssihistoria on mielenkiintoinen, sillä moniin muihin kryptoihin verrattuna se on ollut jo kauan listautuneena kryptovaluuttapörssiin. Kryptovaluuttapörssiin listautuessaan vuonna 2014 Stellar Lumens arvo oli 0.0024 dollaria – eli todella edullinen. Stellar Lumesin All Time Low-hinta onkin 0.0012 dollaria 18. marraskuuta vuodelta 2014. Ensimmäiset vuotensa pörssissä Stellar Lumens hinta pysyi alle 0.006 dollarin, mutta alkoi nousta vuonna 2017, kun altcoinit kasvattivat yleisesti suosiotaan. Altcoin kuplan lisäksi Stellar Lumens huimaan kurssinousuun vaikutti uutinen yhteistyösopimuksesta IBM:n kanssa. Käytännössä sopimuksen ansiosta IBM:n sen aikaisen uuden maksujärjestelmän transaktiot tallennettiin Stellarin lohkoketjuun. Näiden tekijöiden ansiosta Stellar Lumens arvo nousi huippuihinsa – valuutta saavutti ATH-hintansa 0.9381 dollaria 4. tammikuuta vuonna 2018. Tällöin Stellar Lumens oli top 10 suosituimman krypton joukossa. Altcoin kuplan puhjetessa hinta kuitenkin lähti nopeaan laskuun, ja vuoden 2019 alussa hinta oli alle 0.10 dollaria.

Marraskuussa 2019 Stellar Foundation teki hyvin radikaalin toimen, ja tuhosi puolet XLM-tokeneista. Aikaisemmin tokeneita oli siis 100 miljardia, mutta niiden maksimimäärää vähennettiin 50 miljardiin. Se nosti hetkellisesti Stellar Lumens kurssia, mutta kurssi silti pysyi alle 0.10 dollarissa. Artikkelin kirjoitushetkellä toukokuussa 2021 markkinoilla on 23.1 miljardia XLM-tokenia, eli vähän vajaa 50 prosenttia. Loput tokenit ovat Stellar Development Foundationin hallussa.

Koko vuoden 2020 alun Stellar Lumens kurssi oli suhteellisen tasainen – alimmillaan se oli vain 0.03 dollaria, mutta palautui sitten noin 0.10 dollariin. 26. marraskuuta kurssi kuitenkin pomppasi 0.18 dollariin.

Vuoteen 2021 Stellar Lumens lähti noin 0.13 dollarista – mutta tästä alkoikin huima nousu, ja vain viikossa Stellar Lumens hinta nousi 0.30 dollariin. Joidenkin lähteiden mukaan tämä kurssinousu olisi voinut johtua Ripplen oikeudenkäyntiä koskevista uutisista, ja näin monet sijoittajat olisivat siirtyneet Ripple XRP:stä Stellar Lumensiin. Vuoden 2021 alku oli kuitenkin yleisesti altcoineille nousujohteista aikaa, joten Stellar Lumens kurssi seurasi myös yleistä trendiä markkinalla.

Kryptomarkkinan laskiessa toukokuussa 2021 myös Stellar Lumens kurssikehitys lähti laskuun. Ja myöhemin saman vuoden syksyllä kun kryptovaluutat lähtivät nousuun, myös Stellarin kurssi kävi jopa 0,.37 dollarissa. Loppuvuonna kryptomarkkinat lähtivät jyrkkään laskuun ja sillä tiellä oltiin 2022 loppuvuoteen saakka. Nyt alkuvuonna 2023 kryptomarkkinoilla ollaan nähty jonkin verran elpymistä ja myös Stellarin kurssi nousi tammikuun 2023 aikana noin 30%.

Seuratessa Stellar Lumens kurssikaaviota voi kuitenkin huomata, että hintavaihtelut etenkin vuodelta 2021 ovat olleet erittäin suuria, ja kurssi reagoi pieniinkin muutoksiin hyvin nopeasti. On hyvä pitää mielessä, että positiiviset uutiset eivät välttämättä aina nosta itse tokenin arvoa vaikka alustan arvo kasvaisikin, sillä kurssi seuraa vahvasti yleistä trendiä kryptomarkkinoilla. Käytännössä sen arvo perustuu vahvasti sijoittajien uskoon, ja kysyntään ja tarjontaan.

Näin aloitat sijoittamisen Plus500 alustalla!

Plus500 sijoitusalustan käyttöönottaminen tapahtuu muutaman askeleen kautta. Liittyminen Plus500 alustan käyttäjäksi ei kustanna mitään ja kuukausimaksuja Plus500 alustalla ei ole. Listaamme Plus500 -alustan ominaisuuksia, kuluja ja hinnastoja kattavammin Plus500 -arvostelusivulle. 

 

Askel 1. Luo oma tili

Luo oma tili Plus500 alustalle klikkaamalla etusivulta löytyvää Aloita kaupankäynti nyt -painiketta. Voit halutessa tässä kohtaa valita myös Demo-tilin, jolloin pääset testaamaan Plus500 alustaa ilman, että sinun tulee syöttää tilille oikeaa rahaa. Demo-tilin avulla opit miten alusta toimii ja miten voit käydä alustalla kauppaa riskittä. 

Plus500 tilin voit luoda joko Google-, Facebook- tai Apple-tilisi kautta tai voit syöttää rekisteröitymislomakkeeseen haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröitymisen jälkeen siirryt automaattisesti Plus500 alustan kaupankäynnin etusivulle.

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

plus 500 arvostelu
luo tili Plus500

Askel 2. Vahvista tilisi

Jotta voit käydä Plus500 sijoitusalustalla oikealla rahalla CFD-kauppaa, tulee sinun viedä rekisteröitymisesi loppuun. Tämän voit tehdä siirtymällä vasemmassa valikosta löytyvään Talletus -kohtaan. (Vaatii Demo-tililtä oikean rahan puolelle siirtymistä).

Plus500 alusta kysyy sinulta perustietojasi ja sen jälkeen sinun tulee täyttää lyhyt arviointi. Arvioinnin tavoitteena on selvittää millaiset ovat tieto- ja taitotasosi CDF-sopimuksia kohtaan. Kun olet täyttänyt kaikki vaaditut kohdat, rekisteröitymisesi on valmis.

Askel 3. Lisää tilillesi rahaa

Kun olet saanut vietyä rekisteröitymisen loppuun, voit siirtää tilillesi rahaa Talletus -kohdasta löytyvän lomakkeen avulla. Minimitalletus Plus500 alustalle on 100 euroa ja voit tehdä siirron luottokortilla, pankkisiirrolla, Trustlyn tai PayPalin kautta. Plus500 ei veloita talletusmaksuja.

Plus 500 talletus

Arviomme Plus500:

5/5

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Askel 4. Käy kauppaa Plus500 sijoitusalustalla

Kun olet saanut siirrettyä rahaa tilillesi, voit ryhtyä tutkimaan eri sijoituskohteita. Vasemmasta valikosta löytyy kohta Kaupankäynti, jota klikkaamalla esiin avautuu  laaja valikoima eri sijoituskohteita; ensin löytyy lista tällä hetkellä suosituimmista kohteista, nousijat ja laskijat ja sen jälkeen voit hakea eri kohteita kategorioittain. Jos sinulla on selkeästi mielessä jokin tietty kohde, voit syöttää kohteen nimen yläosasta löytyvään haku-lomakkeeseen. 

Kun löydät sopivan kohteen, klikkaa kohde auki ja osta / myy haluamallasi summalla.  

bitcoin plus500

Kuvassa havainnollistavat hinnat

Askel 5. Seuraa sijoituksiasi

Kun olet tehnyt ensimmäisen sijoituksesi Plus500 alustalla, voit jatkossa seurata sijoituksiasi helposti asentamalla älypuhelimeesi Plus500:n mobiilisovelluksen. Sovellus on saatavilla niin Android- kuin myös iOS-kaupoista.

Plus500 mobiilisovellus on hyvä seurantatyökalu aktiiviselle sijoittajalle, koska sovelluksen avulla voit tehdä kattavia analyyseja eri kohteista, käydä kauppaa, tallentaa haluamiasi kohteita omalle listallesi ja seurata sijoituksiasi mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa pelkästään älypuhelimesi avulla. Plus500 sovellusta on ladattu jo yli 10 miljoonaa kertaa ja se on saanut korkeat arvosanat käyttäjiltä.

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Stellar Lumens tulevaisuus

Stellar Lumensilla on potentiaalia kasvaa tulevaisuudessa. Etenkin jos keskustelu kryptovaluuttojen vaikutuksesta ympäristöön jatkuu, voi Stellar Lumensin suosio tulla lisääntymään runsaasti. Kestävän kehityksen ja vihreiden sijoituskohteiden suosio on jo kovassa nousussa, ja tulevaisuudessa varmasti myös kryptojen puolella tulee tapahtumaan käännös tähän.

Tämän lisäksi DeFi-palvelujen (hajautettu talous) suosio on lisääntymässä, ja Stellar Lumens voisi olla tuomassa uusia ratkaisuja alalle. Mikäli Stellar Lumens onnistuu saamaan lisää yhteistyösopimuksia, voi myös sen Tokenin arvo tulla kasvamaan. Stellar on etenkin viime aikoina tähdännyt toimintaansa myös pankeille soveltuvammaksi. Tämä tietysti kiristää Ripplen ja Stellarin kilpailuasetelmaa entisestään, mutta mikäli Ripple häviää oikeudenkäynnin voi olla positiivistä että Stellarilla on jo jalka oven välissä, jolloin se voisi korvata Ripplen aseman markkinoilla.

Pitkällä aikavälillä emme voi kuitenkaan tietää mitä Stellar Lumensille tulee tapahtumaan, sillä vireillä olevat syytteet Rippleä vastaan voivat tulla vaikuttamaan myös Stellar Lumensin kurssiin. Sijoittajat ovatkin spekuloineet mitä Stellar Lumens kurssille voisi tapahtua, jos Ripple häviää oikeuskanteet; joko sijoittajat siirtävät rahansa Stellar Lumensiin, joka nostaa kurssia, tai sijoittajat myyvät myös Stellar Lumens pois, sillä Ripple XRP ja Stellar Lumensin välinen yhteys on suuri ja osa voisi pelätä myös Stellar Lumensin joutuvan SEC:in kynsiin. Jos seurataan Ripplen ja Stellar Lumensin kurssikaavioita, niiden liikkeet ovat hyvin samankaltaisia, joten luultavammin viimeisempi vaihtoehto olisi todennäköisempi.

Stellar Lumens hintaodotukset ovat vaihtelevat. Todella positiivisen ennusteen mukaan, Stellar Lumens voisi saavuttaa lähitulevaisuudessa 1 dollarin hintatason. Pitkällä tähtäimellä hintaodotukset ovat 4 ja 10 dollarin välillä – eli suhteellisen korkealla! Moni analyytikko uskookin, että Stellar Lumensin prosentuuaalinen kasvu voisi olla suurempaa kuin Bitcoinin. Kuitenkin esimerkiksi Longforecast.com ei edes usko Stellar Lumensin nousevan dollariin vuoteen 2025 mennessä (pelkkiä ennusteita).

Stellar Lumens on kooltaan suhteellisen pieni kryptovaluutta – sen markkina-arvo on 2,4 miljardia, ja esimerkiksi verrattuna Bitcoiniin on tämä hyvin pieni luku. Se tarkoittaa sitä, että käytännössä hinnalle on tietty raja mihin tämä voi nousta – luultavammin lähivuosina on mahdotonta, että Stellar Lumens kurssi nousisi esimerkiksi tuhansiin euroihin.

Vaikka Stellar Lumens kuuluukin top 30 suosituimman krypton joukkoon, ei se vielä ole kerännyt nimeä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Lisäksi on hyvä muistaa, että Stellar Lumens ei ole täysin hajautettu ja koska suuri osa tokeneista on vielä Stellar Development Foundationin hallussa, voisivat he mahdollisesti käyttää näitä hinnan manipulointiin.

Stellar Lumens uutiset

Voit lukea Stellar Lumens kokemuksia erilaisilta keskustelufoorumeilta. Esimerkiksi Facebookissa Sijoituskerho, sekä Bitcoin- ja kryptovaluutat-nimiset ryhmät ovat hyviä alustoja lukea suomalaisten mielipiteitä Stellar Lumensista ja kryptoista ylipäätänsä.

Keskustelualustoilla on lähinnä ollut eniten keskustelua, mikäli Stellar Lumens olisi hyvä sijoituskohde, ja moni onkin hieman epäileväinen sen vaihtelevan kurssin vuoksi. Vaikka sijoittajat ovat onnistuneet tekemään etenkin tänä keväänä hyviä voittoja sijoittamalla Stellar Lumensiin, on sen kurssi hyvin volatiili ja sijoitetut rahat voivat menettää arvonsa nopeasti.

Keskustelualustoilla mielipiteet perustuvat kuitenkin yksilöiden omiin kokemuksiin, ja vaikka on hyvä olla perillä muiden sijoittajien mielipiteistä, on hyvä myös muistaa tehdä oma tutkimustyö!

Löydät virallisen Stellar Lumens reddit keskustelupalstan täältä. Kannattaa ottaa seurantaan edditistä kryptovaluuttoja koskeva palsta, sillä silloin tällöin siellä on myös mainintaa Stellar Lumensista.

Ollaksesi perillä Stellar Lumens kehityksestä kannattaa myös seurata yleisesti uutisia sekä kryptomarkkinoita. Viimeisimpänä uutisena on ilmestynyt uutinen, että Stellar Foundation on sijoittanut 15 miljoonaa AirTM:ään, joka on digitaalinen lompakko sekä P2P-vaihtoalusta. AirTm on peräisin Meksikosta, ja koko hankkeen ideana on edesauttaa rahoitusalan palveluiden kasvua Etelä-Amerikassa. Tämä uutinen ei kuitenkaan vaikuttanut kurssiin dramaattisesti.

 

krypto ja sijoitusaapinen

Lataa ilmainen kryptoaapinen

Opi kryptomaailman perusteet ja vältä aloittelijan virheet! Saat bonuksena sijoitusaapisen, jonka avulla opit perusasioita osake- ja rahastosijoittamisesta.

Stellar Lumens lompakko

Stellar Lumens lompakossa voit säilyttää avaimiasi, sekä lähettää kommunikaatiopyyntöjä lohkoketjulle – toisinsanottuna jos haluat suorittaa transaktioita käyttäen Stellar Lumensin tokenia, tulee sinulla olla kryptolompakko kyseisen tokenin säilyttämiseen. Yksityinen avain toimii ns Stellar Lumens ”pankkitilin” salasanana, ja sitä käytetään aina kun lähetät tokeneita lompakostasi toiseen.

Voit valita kolmesta eri ryhmästä; hardware-lompakko, ladattava lompakko joka toimii ”appina”, tai web lompakko. Hardware lompakko on USB-muistitikku, ja niistä hyviä vaihtoehtoja ovat Ledger Nano S tai Trezor. Mikäli haluat olla erityisen varovainen säilyttämiesi tokeneiden kanssa, voi hardware-lompakko olla sinulle hyvä vaihtoehto. Ladattavista ”appi” lompakoista Stellar Lumensin omilla nettisivuilla mainitaan Keybase, Solar Wallet sekä Lobstr. Web wallet on kuitenkin aloittelijalle yksinkertaisin tapa tokeneiden säilyttämiseen, ja usein kryptovaluuttojen vaihtoalustoilla on myös omat web walletinsa. Esimerkiksi Coinbase tarjoaa säilytysmahdollisuuden treidaajille heidän alustoilla.

Stellar Lumens kilpailijat

Ripple XRP (XRP)

Kuten aikaisemmin mainittu, Ripplellä ja Stellar Lumensilla on pitkä historia kilpailijoina. Suurin ero kuitenkin näiden kahden välillä on kohderyhmä – Stellar Lumens on suunnattu yksilöiden ja yritysten käyttöön, ja tähtää luomaan mahdollisuuden kaikille matalakuluisiin transaktioihin. Ripple taas keskittyy ennemmin parantamaan tehokkuutta kansainvälisten rahansiirtojen välillä, kohderyhmänään pankit ja isot rahoitusalan instituutiot. Tähänkin kuitenkin näyttäisi olevan tulossa muutos, joten näiden kahden kilpailu on kiristymässä entiseltään.

 

OmiseGO (OMG)

OmiseGO on Ethereumin lohkoketjuun pohjautuva, Thaimaassa kehitetty P2P-alusta, joka on suunniteltu mahdollistamaan nopeat ja turvalliset rahansiirrot käyttäen krypto- tai fiat valuuttoja. OmiseGo ei ole yhtä tunnettu kryptoskenessä kuin Stellar Lumens, ja sijoittuu 92. sijalle suosituimmien kryptojen listalla. 

 

Ethereum (ETH)

Toisin kuin Ripple ja OmiseGO, Ethereum ei keskity kansainvälisiin rahansiirtoihin, ja ei siten toiminnaltaan ole suoranaisesti kilpailija Stellar Lumensin kanssa. Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen, ja se on hajautettu alusta, jolle voi rakentaa erilaisia sovelluksia ja älysopimuksia (dAppeja). Verrattuna Stellar Lumensiin, on Ethereumilla on todella merkittävä asema markkinoilla. 

Stellar Lumens louhinta

Etenkin viime aikoina keskustelu kryptovaluuttojen, erityisesti Bitcoinin louhinnan epäekologisuudesta on kiihtynyt. Niin sanotuista vihreistä kryptoista puhuttaessa moni nostaa Stellar Lumensin esille sen käyttämänsä uniikin Stellar Consensus Protocol (SCP) ansiosta. Kuten aikaisemmin tekstissä mainittu, Lumens tokeneita luotiin 100 miljardia kappaletta, ja vuoteen 2019 asti Lumenseissa oli 1 % inflaatio, josta kuitenkin luovuttiin 2019 syksyllä. Lumens-tokeneita ei siis louhita, vaan Stellarin lohkoketjussa validaattorit hyväksyvät uudet lohkot sekä vastaavat verkon toiminnasta.

Transaktioita ei ohjata koko vertaisverkon läpi, ja täten Stellar Lumensin louhiminen ei kuluta yhtä paljon energiaa kuin monen muun kryptovaluutan. Vaikka Lumens-tokenia ei voi louhia, saavat validaattorit palkkion transaktioista johtuvista maksuista. Nämä maksut ovat kuitenkin hyvin pieniä, joten yleisestiottaen validaattorina toimiminen ei ole kannattavaa. Tämän vuoksi validaattoreita onkin hyvin vähän verrattuna muihin kryptoihin, ja monet niistä ovatkin Stellar Development foundationin tukemia.

Osakesijoittaja.fi suosittelee

plus500 arvostelu
5/5

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

etoro
5/5

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 68% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Stellar Lumens on älysopimusalusta, joka keskittyy mahdollistamaan helpompia ja nopeampia rahansiirtoja yksilöille ja yrityksiä.

Stellar Lumens voi olla sopiva sijoituskohde, jos etsit riskisempää kohdetta salkkuusi. Kurssinousut – ja laskut ovat suuria joten tähän kannattaa varautua ja korkea riski tiedostaa.

Stellar Lumensin suhteellisen optimistiset hintaodotukset ovat noin 1 dollarissa, kun taas pessimistiset sijoittajat odottavat valuutan arvon pysyvän alle 0.08 dollarin ainakin 2023 ajan. Pitkällä aikavälillä hinta voisi nousta 4–10 dollariin. Nämä lukemat ovat kuitenkin pelkkiä arvailuja.