Etusivu » Raision toimitusjohtaja Matti Rihko irtisanoutunut

Raision toimitusjohtaja Matti Rihko irtisanoutunut

Raision toimitusjohtaja Matti Rihko irtisanoutunut

Julkaistu: 2017-01-03 09:00:36 CET
Raisio
Pörssitiedote
Raision toimitusjohtaja Matti Rihko irtisanoutunut

Raisio Oyj, pörssitiedote 3.1.2017

RAISION TOIMITUSJOHTAJA MATTI RIHKO IRTISANOUTUNUT

Raisio Oyj:n toimitusjohtaja Matti Rihko on irtisanoutunut tehtävästään 3.1.2017. Rihko ja Raisio Oyj:n hallitus ovat sopineet, että Rihko voi jättää tehtävänsä välittömästi. Rihko on toiminut Raisio Oyj:n toimitusjohtajana marraskuusta 2006. Hallitus aloittaa välittömästi hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

Hallitus on nimittänyt Raisio Oyj:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi DI, MBA
Jarmo Puputin. Väliaikaisen toimitusjohtajuuden lisäksi Puputti jatkaa tehtävässään Raisioagron toimitusjohtajana. Jarmo Puputin ansioluettelo on saatavissa osoitteessa www.raisio.com.

Hallituksen puheenjohtaja Matti Perkonoja: ”Matti Rihko on kymmenen vuoden toimitusjohtajakautenaan tehnyt ansiokasta työtä Raision uudistamisessa ja kansainvälistämisessä, mistä hallitus esittää hänelle kiitokset. Vuodesta 2006 Raision osakesijoittajien omistuksen arvo on lähes kolminkertaistunut kurssinousun ja yhdeksän vuotta kasvaneiden osinkojen myötä. Hallitus toivottaa Matti Rihkolle menestystä hänen tulevissa toimissaan.”

RAISIO OYJ

Matti Perkonoja
hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Matti Perkonojalle soittopyynnöt välittää Heidi Hirvonen,
puh. 050 567 3060

Raisio Oyj

Raisio on kansainvälinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminnot on jaettu kahteen yksikköön: Brändit ja Raisioagro. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä ja Puola. Kolesterolia alentavien Benecol-tuotteiden markkinat ovat maailmanlaajuiset. Raisio Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 521 miljoonaa euroa ja liiketulos ilman kertaeriä 51,7 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 1400 henkilöä. Raision parhaiten tunnettuja brändejä ovat Benecol, Benemilk, Elovena, Fox’s ja Poppets. Benemilk-rehut maidontuotantoon ja Benecol kolesterolin alentamiseen ovat Raision huippuinnovaatioita. Lisätietoja Raisiosta löytyy osoitteesta www.raisio.com

Jakelu
Nasdaq
Keskeiset mediat
www.raisio.com

Liitteet:
Jarmo Puputti CV 1_2017.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti