Etusivu » SRV uudistaa johtoryhmäänsä

SRV uudistaa johtoryhmäänsä

SRV uudistaa johtoryhmäänsä

Julkaistu: 2017-01-03 11:00:00 CET
SRV Yhtiöt Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
SRV uudistaa johtoryhmäänsä

Espoo, Suomi, 2017-01-03 11:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — SRV YHTIÖT OYJ PÖRSSITIEDOTE 3.1.2017, KLO 12.00

SRV uudistaa johtoryhmäänsä

SRV uudistaa johtoryhmäänsä vastaamaan entistä paremmin vuoden 2016 alkupuolella päivitetyn strategian toteutumista. Suurimmat johtoryhmässä tehtävät muutokset liittyvät kansainväliseen liiketoimintaan ja talouteen. Muutoksilla haetaan myös lisää tehokkuutta johtoryhmän toimintaan.

Veli-Matti Kullas on nimitetty 1.1.2017 alkaen vastaamaan SRV:n kansainvälisestä liiketoiminnasta. Hänen vastuulleen kuuluu uudessa johtoryhmäkokoonpanossa niin kansainvälinen liiketoiminta kuin sen hankekehitys. SRV:n kansainväliset markkinat keskittyvät Venäjään ja Viroon. Venäjällä liiketoiminnan painopisteenä on kauppakeskusten kehittäminen sekä operointi ja Virossa keskitytään olemassa olevien maa-alueiden kehittämiseen. Kullas on vastannut aiemmin SRV:n Venäjän hankekehityksestä ja ollut johtoryhmän jäsen.

Ilkka Pitkänen jatkaa SRV:n talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) ja johtoryhmän jäsenenä, ja edustaa 1.1.2017 alkaen johtoryhmässä yksin talouteen ja rahoitukseen liittyvistä asioista. Talousjohtaja Valtteri Palin jatkaa entisessä roolissaan vastaten konsernin laskentatoimesta, controller-toiminnosta sekä verotuksesta, mutta ei ole enää jatkossa johtoryhmän jäsen. Palin raportoi jatkossakin Pitkäselle.

”Muutokset eivät ulospäin ole isoja, mutta ne kuvastavat erinomaisesti sitä työtä ja suuntaa mihin SRV:ssä olemme menossa. Kaiken toimintamme ja strategiamme ydin on kaupunkikeskusten kehittäminen ja osana sitä uudistamme jatkuvasti myös toimintamallejamme vastataksemme entistäkin paremmin niin asiakkaidemme, sidosryhmien kuin myös sijoittajien tarpeisiin. Vuoden 2016 alussa päivitetyn strategiamme toimeenpano on edistynyt hyvin ja työ jatkuu”, toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala kuvailee muutoksia.

Johtoryhmän lisäksi myös Suomen ja Kansainvälisen liiketoiminnan organisaatioita ja toimintamalleja on uudistettu vastaamaan entistä paremmin niin strategiaa kuin liiketoiminnan päivittäisiä tarpeita.

Lisätietoja

Juha Pekka Ojala, toimitusjohtaja, p. 040 733 4173, jp.ojala@srv.fi
Päivi Kauhanen, viestintäjohtaja, p. 050 598 9560, paivi.kauhanen@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

FacebookLinkedInTwitterInstagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti