Etusivu » Glaston Emerging Technologies -yksikön johtoon Juha Liettyä

Glaston Emerging Technologies -yksikön johtoon Juha Liettyä

Glaston Emerging Technologies -yksikön johtoon Juha Liettyä

Julkaistu: 2017-01-09 13:00:00 CET
Glaston Oyj Abp
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Glaston Emerging Technologies -yksikön johtoon Juha Liettyä

Helsinki, Suomi, 2017-01-09 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — GLASTON OYJ ABP Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus 9.1.2017 klo 14.00

Glaston Emerging Technologies -yksikön johtoon Juha Liettyä

Amerikan-alueen johtaja ja johtoryhmän jäsen Juha Liettyä on nimitetty Glaston Emerging Technologies -yksikön johtajaksi 2.1.2017 alkaen. Juha Liettyä jatkaa johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Arto Metsäselle. Juha Liettyän asemapaikka on Florida, USA.

Maaliskuussa 2016 julkistetun strategiansa mukaisesti Glaston etsii aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia kehittyvistä lasiteknologioista. ”Emerging Technologies -yksikön perustaminen tukee kasvutavoitettamme, tuo selkeyttä toimintamalliimme ja erottaa meidät kilpailijoistamme”, sanoo Glastonin toimitusjohtaja Arto Metsänen.

Glastonin globaali markkinajohtajuus lasin tasokarkaisussa perustuu ylivoimaiseen teknologiaosaamiseen. Sen lisäksi tiiviit asiakassuhteet maailman johtaviin lasinvalmistajiin tekevät Glastonista houkuttelevan ja uskottavuutta lisäävän yhteistyökumppanin älylasikeksintöjä kehittäville ja kaupallistaville yrityksille. ”Näkemyksemme mukaan kehittyvät lasiteknologiat ja lisäarvoa tuovat lasituotteet ovat vahvasti tulossa markkinoille. Alamme edelläkävijänä ja teknologiajohtajana haluamme olla mukana tässä kehityksessä”, toteaa Arto Metsänen.

Emerging Technologies -yksikkö tarjoaa konsultointi- ja suunnittelupalveluja älylasi- ja energialasi-ikkunatuotantoon sekä aurinkoenergiasovelluksiin. Yksikkö myös myy, toimittaa ja huoltaa tuotantoon tarvittavia koneita ja laitteita. Glastonin investointi kalifornialaiseen nanoteknologiayritykseen on osa Emerging Technologies -yksikön toimintaa.

Lisätiedot:
Glaston Oyj Abp
Arto Metsänen, toimitusjohtaja, puh: +358 10 500 500

GLASTON OYJ ABP
Agneta Selroos
Viestintäjohtaja
puh: +358 40 7453 737

Glaston Oyj Abp
Glaston on johtava lasinjalostuksen teknologiayhtiö. Tarjoamme lasin jalostukseen laadukkaita lämpökäsittelylaitteita ja palveluja rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuudelle. Sitoudumme tukemaan asiakkaidemme menestymistä koko tuote- ja palveluvalikoimamme elinkaaren ajan. Luomme ja kehitämme jatkuvasti uusia, innovatiivisia menetelmiä entistä laadukkaampien ja turvallisempien lasituotteiden valmistukseen. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net

Jakelu: NASDAQ Helsinki Oy, Keskeiset tiedotusvälineet, www.glaston.net

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti