Etusivu » Investors House aloittaa asuntojen hankekehityksen ja rakennuttamisen

Investors House aloittaa asuntojen hankekehityksen ja rakennuttamisen

Investors House aloittaa asuntojen hankekehityksen ja rakennuttamisen

Julkaistu: 2017-01-09 08:00:00 CET
Investors House Oyj
Pörssitiedote
Investors House aloittaa asuntojen hankekehityksen ja rakennuttamisen

Investors House Oyj

Pörssitiedote, julkaistavissa 9.1.2017 klo 9.00

INVESTORS HOUSE ALOITTAA ASUNTOJEN HANKEKEHITYKSEN JA RAKENNUTTAMISEN

Investors House ilmoitti 29.8.2016 arvioivansa liiketoimintaedellytykset asuntojen hankekehityksessä. Selvitysten perusteella yhtiö on päättänyt aloittaa hankekehitys- ja rakennuttamistoiminnan. Ensimmäinen hanke on tarkoitus toteuttaa Helsinkiin Investors Housen ja eHousen tasaosuuksin 50/50 omistaman yhteisyritys IVH Asunnot Oy:n toimesta 2017-2018.

Toimitusjohtaja Petri Roininen:

’’Asuntojen hankekehitys ja rakennuttaminen täydentävät Investors Housen tarjoamaa kiinteistösijoittamisen työkalupakkia. Samalla operaatio monipuolistaa Investors Housen ansaintapohjaa. Olemme aikaisemmin toteuttaneet vuosina 2009 – 2010 voimassaolleen ARA-ehtoisen väliaikaisen lyhyen korkotuen mukaisia vuokrakohteita. Olemme kiinnostuneet toteuttamaan myös uuden, vuonna 2016 voimaan tulleen ARA:n lyhyen korkotuen mukaisia hankkeita mitä varten IVH Asunnot Oy:llä on ensimmäisiä hankevarauksia’’.

Helsinki 9.1.2017

Petri Roininen

Toimitusjohtaja

Investors House Oyj

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu: Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.investorshouse.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti