Etusivu » Outokumpu Oyj ja Outotec Oyj sopivat patenttiriitansa

Outokumpu Oyj ja Outotec Oyj sopivat patenttiriitansa

Outokumpu Oyj ja Outotec Oyj sopivat patenttiriitansa

Julkaistu: 2017-01-09 14:00:00 CET

Outokumpu Oyj ja Outotec Oyj sopivat patenttiriitansa

OUTOKUMPU OYJ
PÖRSSITIEDOTE
9.1.2017 klo 15.00

Outokumpu ja Outotec ovat sopineet riitansa koskien ferroseosteknologian sovellusta koskevia keksintöjä ja niistä Outokummulle maksettavia lisenssimaksuja.

Sovinto liittyy välimiesoikeuden 28.8.2015 antamaan välitystuomioon, jossa vahvistettiin, että omistusoikeus kiistanalaisiin keksintöihin kuuluu yhteisesti Outokummulle ja Outotecille. Sopimuksen myötä osapuolet luopuvat toisiaan kohtaan esittämistään vaatimuksista. Outotec saa yksinoikeuden myydä ja lisensoida kyseistä teknologiaa ja keksintöjä sovittua, Outokummulle maksettavaa lisenssimaksua vastaan. Outokumpu säilyttää oikeutensa käyttää keksintöjä omassa liiketoiminnassaan. Sovinto ja siinä määritellyt lisenssimaksut eivät vaikuta Outokummun tulosohjeistukseen tai taloudellisiin tavoitteisiin.

Lisätietoja:

Saara Tahvanainen, puh. 040 589 0223

Outokumpu Oyj

Outokumpuon ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Valmistamme edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä ja auttavat siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Sata vuotta sitten keksitty ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja kestävä materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on 11 000 ammattilaista yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen osake on listattu Nasdaq Helsingissä.
www.outokumpu.fioutokumpu.com/stainless-newschoosestainless.outokumpu.com

Liitteet:
Patent dispute SER FIN 09012017.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti