Etusivu » SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

Julkaistu: 2016-12-30 09:00:00 CET
SSH Communications Security Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

Helsinki, Suomi, 2016-12-30 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Kaisa Olkkonen on ilmoittanut eilen eroavansa SSH Communications Security Oyj:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä. Olkkonen on nimitetty SHH Communications Security Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen.

Edellä kerrotusta nimityksestä johtuen hallituksen jäsenten enemmistö ei tilapäisesti ole yhtiöstä riippumaton. Tämä huomioidaan seuraavalle yhtiökokoukselle annettavassa hallituskokoonpanoa koskevassa ehdotuksessa ja sen valmistelussa, jotta varmistetaan seuraavassa yhtiökokouksessa valittavan uuden hallituksen riippumattomuus.

SSH Communications Securityn hallitus on nimittänyt Jukka Mannerin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi.

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Hallitus

Lisätietoja:
Helena Kukkonen, talousjohtaja, puhelin +358 40 8353440

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

SSH Communications Security:
SSH-protokollan keksijänä meillä on 20-vuotinen historia markkinoiden suunnannäyttäjänä. Kehitämme edistyneitä tietoturvaratkaisuja, jotka mahdollistavat salattujen tietoliikenneverkkojen luomisen, valvonnan ja hallinnoinnin. Yli 3000 kansainvälistä asiakastamme luottavat ratkaisuihimme täyttääkseen vaativimmatkin tietoturvavaatimukset ja standardit, parantaakseen ja ylläpitääkseen tietoturvaansa sekä säästääkseen operatiivisissa kustannuksissaan. Toimimme Yhdysvalloissa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti