Etusivu » Raisio Oyj: Benemilk-rehuille patentti Suomessa

Raisio Oyj: Benemilk-rehuille patentti Suomessa

Raisio Oyj: Benemilk-rehuille patentti Suomessa

Julkaistu: 2016-12-30 09:11:04 CET
Raisio
Pörssitiedote
Raisio Oyj: Benemilk-rehuille patentti Suomessa

Raisio Oyj, pörssitiedote 30.12.2016

BENEMILK-REHUILLE PATENTTI SUOMESSA

Suomessa on myönnetty patentti Benemilk-rehuille ja niiden valmistusmenetelmälle. Suomen patenttiviranomainen on perusteellisen tutkimuksen jälkeen todennut Benemilk-innovaation täyttävän patentoitavuuden kriteerit uutuuden, keksinnöllisyyden ja teollisen käyttökelpoisuuden osalta.

Benemilk-rehuihin liittyvä patenttihakemus eteni normaalina prosessina sisältäen useita välipäätöksiä ja kommentointikierroksia. Ensimmäiset patenttihakemukset jätettiin Suomessa tammikuussa 2012.

Benemilk-rehuilla on tehty lukuisia tieteellisiä tutkimuksia yliopistoissa ja kansainvälisesti tunnustetuissa tutkimuslaitoksissa. Nämä tutkimukset, kaupallinen käyttökokemus viiden vuoden ajalta Suomessa ja monivuotinen tilaseuranta vahvistavat Benemilk-rehujen tehon. Benemilk-rehut auttavat lehmää käyttämään rehun sisältämän energian paremmin hyväkseen, minkä ansiosta maitotuotos kasvaa selvästi ja maidon rasva- ja valkuaispitoisuudet nousevat.

Suomessa ja Venäjällä Benemilk-rehuja myy ja markkinoi Raisioagro. Suomessa Benemilk-rehuilla on vakiintunut asiakaskunta ja markkina-asema.

Lisäksi Uuden-Seelannin patenttiviranomaiset ovat tutkineet patenttihakemukset ja myöntäneet patentit sekä Benemilk-rehuille ja niiden valmistusmenetelmälle että Benemilk-rehuja syövien lehmien tuottamalle maidolle.

Raisio Oyj

Heidi Hirvonen
viestintä- ja IR-päällikkö
p. 050 567 3060

Lisätietoja:
Lakiasiainjohtaja Sari Koivulehto-Mäkitalo, puh. 040 594 9512

Raisio Oyj

Raisio on kansainvälinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminnot on jaettu kahteen yksikköön: Brändit ja Raisioagro. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä ja Puola. Kolesterolia alentavien Benecol-tuotteiden markkinat ovat maailmanlaajuiset. Raisio Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 521 miljoonaa euroa ja liiketulos ilman kertaeriä 51,7 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 1400 henkilöä. Raision parhaiten tunnettuja brändejä ovat Benecol, Benemilk, Elovena, Fox’s ja Poppets. Benemilk-rehut maidontuotantoon ja Benecol kolesterolin alentamiseen ovat Raision huippuinnovaatioita. Lisätietoja Raisiosta löytyy osoitteesta www.raisio.com

Jakelu
Nasdaq
Keskeiset mediat
www.raisio.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti