Etusivu » SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ NIMITTÄÄ UUDEN TOIMITUSJOHTAJAN JA ILMOITTAA MUUTOKSISTA JOHTORYHMÄSSÄ

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ NIMITTÄÄ UUDEN TOIMITUSJOHTAJAN JA ILMOITTAA MUUTOKSISTA JOHTORYHMÄSSÄ

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ NIMITTÄÄ UUDEN TOIMITUSJOHTAJAN JA ILMOITTAA MUUTOKSISTA JOHTORYHMÄSSÄ

Julkaistu: 2016-12-30 09:00:00 CET
SSH Communications Security Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ NIMITTÄÄ UUDEN TOIMITUSJOHTAJAN JA ILMOITTAA MUUTOKSISTA JOHTORYHMÄSSÄ
KAISA OLKKONEN NIMITETTY SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Helsinki, Suomi, 2016-12-30 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

SSH Communications Securityn hallitus on nimittänyt Kaisa Olkkosen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen.

Olkkosella on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä digitaalisten palveluiden ja tele­kom­mu­ni­kaa­tioteknologian parissa. Hän on vastannut laaja-alaisesti kansainvälisistä tietosuoja­kysymyksistä, ai­neet­tomista oikeuksista, laki- ja riskinhallinta-asioista, liiketoiminnan kehittämisestä sekä yhteis­kunta­suhteista. Hänellä on mittava kokemus kansainvälisten tiimien rakentamisesta ja johtami­ses­ta muutostilanteissa. Olkkonen on toiminut SSH:n hallituksen puheenjohtajana huhtikuusta 2016 ja eronnut tästä tehtävästä eilen.

SSH:n perustaja, SSH Fellow Tatu Ylönen jatkaa täysipäiväisesti yhtiön palveluksessa. Hänen toimipisteensä on SSH:n Yhdysvaltain konttorissa Bostonin alueella. Ylönen kes­kit­tyy tietoturva-alan innovaatioihin ja tutkimukseen, yhtiön tarjoamien ratkaisuiden tunnettuu­den parantamiseen ja muihin strategisiin kehityshankkeisiin. Ylönen jatkaa myös SSH:n hallituksen jäse­nenä.

“Olemme tarkentaneet liiketoimintamme fokusta ja uudistaneet organisaatiotamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisoitumiseen ja pilvitransformaatioon. Kaisan johdolla voimme parantaa kykyämme toteuttaa strategiaamme ja hän auttaa kasvattamaan yhtiön kilpailukykyä ja hyödyntämään muuttuvien ja kasvavien markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Kaisa tuo meille vahvan arvopohjaisen johtajuutensa ja kommunikaatiotaitonsa, mikä auttaa SSH:ta ottamaan suuren harppauksen eteenpäin kohti maailmanluokan suorituskykyä.”

“Olen työskennellyt SSH:n hallituksen puheenjohtajana ja tutustunut hyvin yritykseen kuluneen vuoden ajan ja otan innolla vastaan tämän operatiivisen haasteen. SSH:lla on loistava mahdollisuus tarjota asiakkailleen entistä enemmän arvoa auttamalla heitä vastaamaan yhä kasvavaan tarpeeseen parantaa heidän tietoliikenneverkkojensa turvallisuutta”, jatkaa Olkkonen

SSH:n uusi johtoryhmä

SSH:n uusi johtoryhmä vastuualueineen 1.1.2017 alkaen on:

Kaisa Olkkonen, toimitusjohtajaTatu Ylönen, perustaja, SSH FellowHelena Kukkonen, talousjohtajaMarkku Rossi, teknologiajohtaja Chris Riley, Yhdysvaltain toiminnot ja globaali markkinointiKalle Jääskeläinen, tuotehallintaRami Raulas, Euroopan ja Aasian myyntiJussi Mononen, liiketoiminnan kehittäminen

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Hallitus

Lisätietoja:
Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 579 5216
Helena Kukkonen, talousjohtaja, puhelin +358 40 835 3440

Jakelu:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

SSH Communications Security:
SSH-protokollan keksijänä meillä on 20-vuotinen historia markkinoiden suunnannäyttäjänä. Kehitämme edistyneitä tietoturvaratkaisuja, jotka mahdollistavat salattujen tietoliikenneverkkojen luomisen, valvonnan ja hallinnoinnin. Yli 3000 kansainvälistä asiakastamme luottavat ratkaisuihim­me täyttääkseen vaativimmatkin tietoturvavaatimukset ja standardit, parantaakseen ja ylläpitääk­seen tietoturvaansa sekä säästääkseen operatiivisissa kustannuksissaan. Toimimme Yhdys­vallois­sa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät internet-osoittees­tam­me www.ssh.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti