Etusivu » Saga Furs Oyj:n kansainvälinen huutokauppa käynnistyy huomenna

Saga Furs Oyj:n kansainvälinen huutokauppa käynnistyy huomenna

Saga Furs Oyj:n kansainvälinen huutokauppa käynnistyy huomenna

Julkaistu: 2016-12-19 14:00:00 CET
Saga Furs Oyj
Lehdistötiedote
Saga Furs Oyj:n kansainvälinen huutokauppa käynnistyy huomenna

Saga Furs Oyj Lehdistötiedote 19.12.2016 klo 15.00

Saga Furs Oyj:n kauden ensimmäinen huutokauppa käydään Vantaalla 20.-21.12.2016. Huutokaupan aikana tarjotaan yli 334 000 Saga® -ketun- ja 30 000 sertifioitua Saga® -suomensupinnahkaa. Huutokauppaan odotetaan yli 250 ostajaa kaikilta markkina-alueilta.

Kaupankäynti alkaa tiistaina suomensupin- ja erilaisten ketunnahkojen myynnillä ja päättyy keskiviikkona Blue Shadow- ja siniketunnahkojen myyntiin. Yksityiskohtainen myyntiohjelma on nähtävissä yhtiön kotisivujen sagafurs.com -huutokauppaosiossa. Pörssitiedote julkaistaan huutokaupan päätteeksi keskiviikkona 21.12.2016.

Minkinnahat tarjotaan ensimmäisen kerran maaliskuun 2017 huutokaupassa. Sagan vastuullisuusohjelman mukaisesti, maaliskuun huutokaupassa on tarjolla kokonaan sertifioituja minkin myyntieriä. Koska kettu- ja supituotanto on jo täysin sertifioitu, on ostajalla halutessaan mahdollisuus hankkia maaliskuussa sataprosenttisesti sertifioituja nahkoja koko valikoiman osalta.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan huutokauppaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Muotiliiketoimintajohtaja Tia Matthews, puh. 040 8020 878

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti