Etusivu » Etteplan päivittää strategiset ja taloudelliset tavoitteensa

Etteplan päivittää strategiset ja taloudelliset tavoitteensa

Etteplan päivittää strategiset ja taloudelliset tavoitteensa

Julkaistu: 2016-12-19 12:00:00 CET
Etteplan Oyj
Pörssitiedote
Etteplan päivittää strategiset ja taloudelliset tavoitteensa

ETTEPLAN Oyj Pörssitiedote 19.12.2016 klo 13:00

Etteplan Oyj:n hallitus on päättänyt kokouksessaan 19.12.2016 päivittää yhtiön strategiset ja taloudelliset tavoitteet. Uudet tavoitteet ovat:

Kasvu: Liikevaihdon keskimääräinen vuotuinen kasvu 15 prosenttia. Kannattavuus: Operatiivinen liikevoitto 10 prosenttia liikevaihdosta. Johdetut palvelumallit: Johdettujen palvelumallien osuus liikevaihdosta (Managed Services index, MSI) 65 prosenttia vuoteen 2019 mennessä. Tase: Omavaraisuusaste >30 prosenttia.

Kasvua ja kannattavuutta koskevat tavoitteet säilyvät ennallaan. Johdettuja palvelumalleja (Managed Services) koskeva tavoite oli aiemmin 50 prosenttia liikevaihdosta. Omavaraisuusastetta koskeva tavoite on uusi.

Vantaalla 19. joulukuuta 2016

Etteplan Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Juha Näkki, toimitusjohtaja, puh. 0400 606 372

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.etteplan.com

Etteplanin palvelut kattavat suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien sekä IoT:n (esineiden internet) ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2015 Etteplanin liikevaihto oli 141,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 2 500 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V. www.etteplan.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti