Etusivu » Oma Säästöpankki Oyj päätti Eurajoen Säästöpankin liikkeenluovutuksen toteuttamisesta luovutussuunnitelman mukaisesti

Oma Säästöpankki Oyj päätti Eurajoen Säästöpankin liikkeenluovutuksen toteuttamisesta luovutussuunnitelman mukaisesti

Oma Säästöpankki Oyj päätti Eurajoen Säästöpankin liikkeenluovutuksen toteuttamisesta luovutussuunnitelman mukaisesti

| Source:

Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki Oyj

Seinäjoki, FINLAND

Finnish
English

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 23.09.2021 klo 15.32, MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT TIEDOT

Oma Säästöpankki Oyj päätti Eurajoen Säästöpankin liikkeenluovutuksen toteuttamisesta luovutussuunnitelman mukaisesti

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp tai Yhtiö) käynnisti marraskuussa 2020 neuvottelut Eurajoen Säästöpankin yhdistämisestä osaksi Oma Säästöpankkia ja yhdistymistä koskeva luovutussuunnitelma hyväksyttiin pankkien hallituksissa kesäkuussa 2021. OmaSp:n hallitus päätti kokouksessaan 23.9.2021 Eurajoen Säästöpankin liikkeenluovutuksen toteuttamisesta luovutussuunnitelman mukaisesti. Päätös on ehdollinen ja sen voimaantulo edellyttää, että Eurajoen Säästöpankin isännistö päättää kokouksessaan 28.9.2021 toteuttaa liikkeenluovutuksen luovutussuunnitelmassa sovitulla tavalla.

Luovutussuunnitelman mukaan Eurajoen Säästöpankki luovuttaa säästöpankkilain 6 luvun mukaisesti koko liiketoimintansa OmaSp:lle lukuun ottamatta luovutussuunnitelmassa mainittuja vähäisiä varoja. Liiketoiminnan luovutus tulee voimaan sinä päivänä, jona liiketoiminnan luovutuksen täytäntöönpano rekisteröidään kaupparekisteriin. Liiketoiminnan luovutuksen täytäntöönpanon suunniteltu rekisteröintiajankohta on 1.12.2021, mutta liiketoiminnan luovutuksen täytäntöönpanon rekisteröintiajankohta voidaan pyytää myös tätä aikaisemmaksi tai myöhemmäksi.

Oma Säästöpankki Oyj:n hallitus

Lisätietoja:
Pasi Sydänlammi, toimitusjohtaja, puh +358 45 657 5506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
Helena Juutilainen, päälakimies, +358 40 580 6401, helena.juutilainen@omasp.fi
Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.omasp.fi

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. Henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.

Alkuperäinen artikkeli