Etusivu » VERKKOKAUPPA.COM PÄIVITTÄÄ TIEDONANTOPOLITIIKKAANSA

VERKKOKAUPPA.COM PÄIVITTÄÄ TIEDONANTOPOLITIIKKAANSA

VERKKOKAUPPA.COM PÄIVITTÄÄ TIEDONANTOPOLITIIKKAANSA

| Source:

Verkkokauppa.com Oyj

Verkkokauppa.com Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

VERKKOKAUPPA.COM PÄIVITTÄÄ TIEDONANTOPOLITIIKKAANSA

VERKKOKAUPPA.COM OYJ PÖRSSITIEDOTE 16.7.2021 klo 7.50

Verkkokauppa.comin hallitus on 15.7.2021 hyväksynyt yhtiön päivitetyn tiedonantopolitiikan, jossa kuvataan keskeiset toimintaperiaatteet, joita Verkkokauppa.com noudattaa sijoittajaviestinnässään pääomamarkkinoiden eri osapuolien ja median kanssa sekä taloudellisessa raportoinnissaan.

Keskeiset muutokset tiedonantopolitiikassa koskevat muutoksia yhtiön sijoittajaviestinnän vastuuhenkilöissä sekä niin kutsuttua hiljaista jaksoa.

Jokaista tulosjulkistusta edeltää hiljainen jakso, jonka aikana Verkkokauppa.comin edustajat eivät kommentoi yhtiön taloudellista tilaa tai tulevaisuuden näkymiä tai tapaa pääomamarkkinoiden tai median edustajia. Kukin hiljainen jakso kestää 21 päivää ja päättyy kyseessä olevan raportointikauden tuloksen julkistamiseen. Hiljaisten jaksojen ajankohdat esitetään yhtiön verkkosivujen sijoittajakalenterissa. Aiemmin yhtiön hiljainen jakso kesti 30 päivää.

Päivitetty tiedonantopolitiikka tulee voimaan heti. Päivitetty tiedonantopolitiikka on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja saatavilla yhtiön sijoittajasivuilla https://investors.verkkokauppa.com/fi.

Lisätietoja:
Marja Mäkinen
Head of Investor Relations and Corporate Communications
Verkkokauppa.com Oyj
Marja.makinen@verkkokauppa.com
Puh. 040 671 2999

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com auttaa asiakkaitaan toteuttamaan intohimojaan tarjoamalla laajan noin 70 000 tuotteen valikoiman. Verkkokauppa.com Oyj palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita verkkokaupan, myymälöiden, 24h kioskin ja noutopisteverkoston kautta sekä nopeilla toimituksilla ja erilaisilla palveluilla. Suomen suosituimpana ja vierailluimpana verkossa toimivana kotimaisena vähittäiskauppana, yhtiön toimitukset tavoittavat noin 70 prosenttia suomalaisista seuraavan päivän aikana. Yhtiöllä on neljä jättimyymälää: Oulussa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Helsingin Jätkäsaaressa, jossa yhtiön pääkonttori myös sijaitsee. Verkkokauppa.com tarjoaa työpaikan yli 700 henkilölle. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

Liite

Attachments


Verkkokauppa.com Oyj - Tiedonantopolitiikka heinäk2021

Verkkokauppa.com Oyj – Tiedonantopolitiikka heinäk2021…Alkuperäinen artikkeli