Etusivu » Työterveyslaitos on valinnut Innofactorin toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksen toimittajaksi

Työterveyslaitos on valinnut Innofactorin toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksen toimittajaksi

logo.png

Työterveyslaitos on valinnut Innofactorin toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksen toimittajaksi

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 11.3.2021 klo 17.00

Työterveyslaitos on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Innofactorin toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) uudistuksen toimittajaksi. Järjestelmän hankinta kattaa varsinaisen tietojärjestelmän toimituksen, käyttöönottoprojektin ja ylläpidon. Järjestelmä pohjautuu Microsoft Dynamics 365 for Finance & Supply Chain Management -ratkaisuun.

Innofactor arvioi hankinnan kokonaisarvon olevan noin 1 600 000 euroa.

Työterveyslaitos on monitieteinen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy työhyvinvointiin, tutkimukseen, neuvontapalveluihin ja koulutukseen. Työterveyslaitos on itsenäinen julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Espoossa 11.3.2021

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2016–2020 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 8,3 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

Alkuperäinen artikkeli