Etusivu » SAV-Rahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

SAV-Rahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

SAV-Rahoitus OyjSAV-Rahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

10.3.2021 09:00:01 EET | SAV-Rahoitus Oyj | Yhtiötiedote

SAV-Rahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

SAV-Rahoitus Oyj:n toimitusjohtaja Timo Järvinen on jättänyt SAV-Rahoitus Oyj:n toimitusjohtajan tehtävät 10.3.2021. SAV-Rahoitus Oyj:n hallitus on nimittänyt 10.3.2021 alkaen SAV-Rahoitus Oyj:n hallintopäällikkö Henri Norreksen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

SAV-Rahoitus Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Daniel Pasternack, SAV-Rahoitus Oyj:n hallituksen puheenjohtaja
daniel.pasternack@eabgroup.fi, +358505693416

Jakelu:

Nasdaq Helsinki,
keskeiset tiedotusvälineet
www.sav-rahoitus.fi/

Tietoja julkaisijasta SAV-Rahoitus Oyj

SAV-Rahoitus Oyj palvelee sekä yksityisiä kuluttajia että autokauppaa. Yksityishenkilöille myönnämme lainaa ajoneuvoa vastaan sekä rahoitusta käytettyjen ajoneuvojen ostamiseen. Yhtiöllä on noin 400 yhteistyöautoliikettä ympäri Suomea. SAV-Rahoitus Oyj sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa palvelemme asiakkaitamme sopimuksiin ja niiden hoitoon liittyvissä asioissa.

Sähköisen asioinnin avulla voimme palvella kuluttaja- ja autoliikeasiakkaita kaikkialla Suomessa. SAV-Rahoitus Oyj on suomalainen ja suomalaisomisteinen julkinen osakeyhtiö, jonka liikevaihto oli viimeisen tilinpäätöksen (1.1.2019 -31.12.2019) mukaan 3,42 miljoona euroa ja taseen loppusumma 29,16 miljoonaa euroa. Omavaraisuusasteemme on 10,5 %. Elite Sijoitus Oy sekä Oma Säästöpankki Oyj omistavat 99,49 % SAV-Rahoitus Oyj:n osakkeista. Elite Sijoituksen osuus osakkeista on 48,75 % ja Oma Säästöpankin osuus 50,74 %.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote