Etusivu » Muutos Privanet Group Oyj:n johtoryhmässä

Muutos Privanet Group Oyj:n johtoryhmässä

Privanet Group OyjMuutos Privanet Group Oyj:n johtoryhmässä

9.3.2021 17:00:01 EET | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
09.03.2021 kello 17.00

Muutos Privanet Group Oyj:n johtoryhmässä

Mikael Westerlund jättää Privanet Groupin Oyj:n talousjohtajan tehtävät sekä konsernin johtoryhmän jäsenyyden. Hän siirtyy uusiin tehtäviin konsernin ulkopuolella. Westerlund on toiminut Privanet-konsernin talousjohtajana lokakuusta 2019 alkaen.

Privanet Group Oyj:n toimitusjohtaja Riku Lindström on nimittänyt KTM Marko Peltosen konsernin operatiiviseksi johtajaksi ja kutsunut hänet johtoryhmän jäseneksi. Peltonen on työskennellyt Privanet-konsernin Compliance-toiminnon asiantuntijatehtävissä helmikuusta 2018 lähtien ja tehnyt tiivistä yhteistyötä konsernin taloushallinnon organisaation kanssa. Operatiivisena johtajana taloushallintoon liittyvät asiat siirtyvät hänen vastuulleen. Muutoksen myötä Privanet yksinkertaistaa organisaatiorakennettaan ja päivittää sitä vastaamaan konsernin uutta strategista suuntaa.

”Mikael on ollut olennaisessa roolissa uuden Privanetin rakentamisessa, ja kiitän häntä konsernin eteen tehdystä työstä. Markolle on tähänastisissa tehtävissään Privanetissa kertynyt kattava osaaminen sekä talous- että Compliance-toiminnoista, ja hän vahvistaa kokemuksellaan yhtiön johtoa”, Lindström kommentoi.

Yhteyshenkilöt

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote