Etusivu » Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
2.3.2021 klo 15.30

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj on tänään luovuttanut yhtiön hallituksen päätöksen nojalla yhteensä 117 438 yhtiön hallussa ollutta osaketta osana yhtiön pitkän aikavälin AktiaUna-osakesäästöohjelman ansaintajaksoa 2019–2020.

Yhtiölle on eri palkitsemisohjelmien ehtojen mukaisesti palautunut 104 454 osaketta, joten edellä mainittujen luovutusten ja palautusten jälkeen yhtiön hallussa on yhteensä 195 085 osaketta.

Yhtiön osakkeiden kokonaislukumäärä 69 674 173 ei muuttunut luovutusten tai palautusten johdosta.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Ari Syrjäläinen, lakiasiainjohtaja, puh. 050 362 9587

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 830 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2020 olivat 10,4 miljardia euroa ja taseen arvo 10,6 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com

Alkuperäinen artikkeli