Etusivu » RAPALA VMC OYJ – TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ 2020 ON JULKAISTU

RAPALA VMC OYJ – TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ 2020 ON JULKAISTU

RAPALA VMC OYJ – TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ 2020 ON JULKAISTU

Rapala VMC Oyj
Pörssitiedote
2.3.2021 klo 17.00

RAPALA VMC OYJ – TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ 2020 ON JULKAISTU

Rapala VMC Oyj:n vuoden 2020 tilinpäätös sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu tämän pörssitiedotteen liitteinä.

Nämä julkaisut, muuta sijoittajainformaatiota sekä yritysvastuuraportti ja palkitsemisraportti ovat saatavilla konsernin internetsivuilla osoitteessa www.rapalavmc.com suomeksi ja englanniksi.

Rapala VMC Oyj julkaisee tilinpäätöksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti. ESEF-vaatimusten mukaan konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. XBRL-merkinnät eivät ole kuuluneet tilintarkastuksen piiriin.

RAPALA VMC OYJ
Nicolas Warchalowski
Toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat:
Olli Aho, sijoittajasuhteet, +358 9 7562 540

Jakelu: Nasdaq Helsinki ja keskeiset tiedotusvälineet

Rapala-konsernista
Rapala-konserni on maailman johtava kalastusvälineyritys ja globaali markkinajohtaja uistimissa, kolmihaarakoukuissa ja kalastukseen liittyvissä veitsissä ja työkaluissa. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja Rapalan jakeluverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Isossa-Britanniassa. Rapala-konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini, Peltonen ja 13 Fishing Yhdysvaltain ulkopuolella sekä Okuma Euroopassa ja Venäjällä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 261 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 100 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998.

Liitteet

Alkuperäinen artikkeli