Etusivu » NoHo Partners antaa lisätietoa rahoitusneuvottelujensa etenemisestä

NoHo Partners antaa lisätietoa rahoitusneuvottelujensa etenemisestä

NoHo Partners antaa lisätietoa rahoitusneuvottelujensa etenemisestä

NoHo Partners Oyj
PÖRSSITIEDOTE 1.2.2021 klo 18.30
NoHo Partners antaa lisätietoa rahoitusneuvottelujensa etenemisestä

NoHo Partners Oyj tiedotti 10.11.2020 kolmannen kvartaalin osavuosikatsauksensa yhteydessä aloittavansa rahoitusneuvottelut rahoittajiensa kanssa. Tuleva rahoituskokonaisuus turvaa yhtiön rahoitusaseman lähivuosien ajan.

Neuvottelut rahoittajien kanssa ovat edenneet hyvässä yhteisymmärryksessä ja ne ovat loppusuoralla. Yhtiö tulee kertomaan rahoitusneuvottelujen lopputuloksesta, kun neuvottelut on saatu päätökseen.

Lisätietoja:
Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989
Jarno Suominen, varatoimitusjohtaja, toimitusjohtajan sijainen, NoHo Partners Oyj, puh. +358 40 721 5655
Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi, Friends & Brgrs ja Cock's & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2019 liikevaihto oli 272,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 30,6 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivusto: www.ravintola.fi

Alkuperäinen artikkeli