Etusivu » Valoe Oyj:n vaihtovelkakirjalaina 1/2021 ylimerkittiin

Valoe Oyj:n vaihtovelkakirjalaina 1/2021 ylimerkittiin

Valoe Oyj:n vaihtovelkakirjalaina 1/2021 ylimerkittiin

Valoe Oyj Pörssitiedote 1.2.2021 klo 16.30

Valoe Oyj:n (”Yhtiö”) vaihtovelkakirjalaina 1/2021 ylimerkittiin. Vaihtovelkakirjalainaa merkittiin yhteensä noin 3,66 miljoonalla eurolla. Yhtiön hallitus on hyväksynyt merkintöjä vaihtovelkakirjalainan enimmäismäärän eli 3,4 miljoonaa euroa ja leikannut yhteensä 0,26 miljoonaa euroa pro rata -periaatteen mukaisesti vähimmäismerkintämäärän ylittäneistä, uusien sijoittajien merkinnöistä. Hyväksytyistä merkinnöistä uusia käteissijoituksia on noin 2,4 miljoonaa euroa ja noin 1,0 miljoonaa euroa maksettiin kuittaamalla merkintähinta merkitsijöiden riidattomia saatavia vastaan.

Vaihtovelkakirjan mukainen yksi 1 euron lainaosuus oikeuttaa velkakirjan haltijan merkitsemään 25 Yhtiön uutta tai Yhtiön hallussa olevaa osaketta. Lainaosuuksien perusteella tehtävien osakemerkintöjen seurauksena Yhtiö antaa enintään 85.000.000 Yhtiön uutta tai Yhtiön hallussa olevaa osaketta. Laina-aika ja vaihto-oikeus päättyvät 15.12.2022.

Iikka Savisalo, Valoe Oyj:n toimitusjohtaja: “ Vaihtovelkakirjalaina tuo merkittävän parannuksen yhtiön käyttöpääomatilanteeseen ja pääomalainana parantaa myös Valoen omavaraisuutta. Nyt keskitymme aurinkokennojen valmistukseen Valoen Liettuan tehtaalla. Juvan aurinkopaneelitehtaalla alamme valmistaa Liettuan kennoista seuraavan sukupolven Valoe Chrystal-paneeleita ja kehitämme epätavanomaisten, mm. ajoneuvokäyttöön tarkoitettujen Odd Form -paneelien tuotantoa.”

Vaihtovelkakirjalainan ehdot, ilman teknisiä liitteitä, ovat 19.1.2021 julkaistun tiedotteen liitteenä 1, 29.1.2021 tiedotteella julkaistuin muutoksin.

Mikkelissä 1. päivänä helmikuuta 2021

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömoduulien valmistustekniikkaa, moduulien valmistuslinjoja, moduuleita sekä moduulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Alkuperäinen artikkeli