Etusivu » Privanet Group Oyj: Northern Star Partners Oy:n osakekannan hankinta peruuntuu

Privanet Group Oyj: Northern Star Partners Oy:n osakekannan hankinta peruuntuu

Privanet Group OyjPrivanet Group Oyj: Northern Star Partners Oy:n osakekannan hankinta peruuntuu

1.2.2021 16:45:01 EET | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE, SISÄPIIRITIETO
01.02.2021 kello 16.45

Privanet Group Oyj: Northern Star Partners Oy:n osakekannan hankinta peruuntuu

Privanet Group Oyj tiedotti 14.5.2020 Northern Star Partners Oy:n osakekannan hankinnasta ja toiminnan laajentamisesta varainhoitopalveluihin. Kaupan ehtojen edellyttämän omistajavalvontailmoituksen käsittelyn ollessa edelleen vireillä Finanssivalvonnassa, yritysjärjestely on päätetty peruuttaa yhteistyössä Northern Star Partnersin nykyisten omistajien kanssa.

Privanet ja Northern Star Partners neuvottelevat jatkaakseen liiketoimintayhteistyötä uudessa muodossa. Northern Star Partners laajentaa nykyistä varainhoitopalveluiden tarjontaansa. Privanetin konserniyhtiö Privanet Securities Oy:n tarkoituksena on puolestaan aloittaa Northern Star Partnersin hallinnoimien rahastojen välittäminen asiakkailleen ja keskittyä siten strategiansa keskiössä olevaan rahoitusvälineiden välitykseen sähköisellä kaupankäyntialustallaan. Yhtiöiden tarkoituksena on tehdä yhteistyötä myös Northern Star Partnersin muiden varainhoitopalveluiden markkinoinnissa.

Suunnitellun yhteistyön myötä kummallakin osapuolella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan ja henkilöstönsä erityisosaamista. Privanet arvioi Northern Star Partnersin hallinnoimien rahastojen tarjoavan sille hyvät mahdollisuudet kasvattaa välitystoimintansa laajuutta, kun asiakkaille voidaan tarjota listaamattomien yhtiöiden arvopapereiden ohella myös listattuihin tuotteisiin sidottuja vaihtoehtoja. Privanetin alkuperäisenä tarkoituksena oli hyödyntää rahastoja varainhoidon työkaluna, joten sen palveluksessa toimineet henkilöt ovat kattavasti perehtyneet niiden toimintaan, ja yhteistyön jatkumiselle on siten hyvät edellytykset.

Suunniteltu yhteistyö Northern Star Partnersin kanssa on osa Privanetin laajempaa strategiaa sijoitustuotteiden sekä muiden palveluiden välityksessä ja tarjoamisessa. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Privanetin digitaalinen alusta mahdollistaa aiempaa laajempien tuote- ja palvelukokonaisuuksien tarjoamisen sekä sijoittaja-asiakkaille että kohdeyrityksille. Sijoitustuotteiden välityksen lisäksi Privanet tarjoaa kohdeyrityksille yhteistyökumppaneidensa palveluita yritysten elinkaaren eri vaiheissa, mikä luo Privanetille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja syventää asiakkuuskokonaisuuksia.

Yhteyshenkilöt

Riku Lindström

toimitusjohtaja, Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote