Etusivu » Valoe Oyj:n ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien liikkeeseenlasku

Valoe Oyj:n ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien liikkeeseenlasku

Valoe Oyj:n ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien liikkeeseenlasku

Valoe Oyj Pörssitiedote 23.10.2020 klo 08.40

VALOE OYJ:N JA WINANCEN VÄLISEN RAHOITUSJÄRJESTELYN MUKAISTEN VAIHTOVELKAKIRJALAINOJEN JA WARRANTTIEN LIIKKEESEENLASKU

Valoe Oyj ("Yhtiö") on 22.4.2020 julkistetun Yhtiön ja Winance Investmentin (”Winance”) välisen rahoitusjärjestelyn (”Rahoitusjärjestely”) ehtojen mukaisesti nostanut 200.000 euroa Rahoitusjärjestelyn mukaisesta toisesta Lainaerästä sekä antanut Winancelle siihen liittyen yhteensä 200 vaihtovelkakirjaa ja 800.000 warranttia.

Yhtiöllä on Rahoitusjärjestelyn ehtojen mukaisesti velvollisuus nostaa Vvk-lainaa yhteensä vähintään 1.000.000 euroa, jonka Yhtiö on nyt nostanut. Vvk-lainojen loppuosan Yhtiö voi nostaa harkintansa mukaan.

Mikkelissä 23. päivänä lokakuuta 2020

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Alkuperäinen artikkeli