Etusivu » Talenomille uusi franchising-yrittäjä Espoon Keilaniemeen

Talenomille uusi franchising-yrittäjä Espoon Keilaniemeen

Logo.jpg

Talenomille uusi franchising-yrittäjä Espoon Keilaniemeen

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 31.8.2020 kello 11:30

Talenomille uusi franchising-yrittäjä Espoon Keilaniemeen

Talenom Oyj on solminut uuden franchising-sopimuksen, jonka myötä Jari Wuolle aloittaa Talenomin franchising-yrittäjänä Espoon Keilaniemessä. Yhteensä Talenomilla on tämän jälkeen 22 franchising-yrittäjää.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset tilitoimistoyrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchising-toimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.

”On hienoa toivottaa Jari Wuolle tervetulleeksi franchising-ketjuumme. Samalla vahvistamme edelleen orgaanista kasvuamme ja jakeluverkostoamme pääkaupunkiseudulla. Toivotan menestystä Jarille uutena franchising-yrittäjänämme!” sanoo Talenomin toimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala.

Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchising-toimintamallin laajentuminen tukee yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchising-ketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.

TALENOM OYJ

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 58,0 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2018 verrattuna 18,6 %. Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,7 % vuosina 2005 – 2019.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti