Etusivu » HANGZHOUN YKSIKÖN MYYNTIÄ KOSKEVA KAUPPA TOTEUTUU

HANGZHOUN YKSIKÖN MYYNTIÄ KOSKEVA KAUPPA TOTEUTUU

logo.jpg

HANGZHOUN YKSIKÖN MYYNTIÄ KOSKEVA KAUPPA TOTEUTUU

SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.7.2020 KLO 13.30
HANGZHOUN YKSIKÖN MYYNTIÄ KOSKEVA KAUPPA TOTEUTUU
Scanfil kertoi 29.6.2020 myyvänsä Kiinassa Hangzhoussa sijaitsevan tytäryhtiön Scanfil (Hangzhou) Co., Ltd.:n koko osakekannan. Edellä mainitussa tiedotteessa kerrotut kaupan täytäntöönpanoehdot ovat täyttyneet ja kauppa on astunut lopullisesti voimaan tänään 14.7.2020.

SCANFIL OYJ
Petteri Jokitalo
CEO
Lisätiedot:
CEO Petteri Jokitalo
puh. +358 8 4882 111
JAKELU
NASDAQ OMX, Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.scanfil.com
Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.
Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväli-set automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat 10 tuotantoyksikköä, joissa työskentelee noin 3 100 henkilöä.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti