Etusivu » Muutos Valmet Oyj:n omien osakkeiden määrässä

Muutos Valmet Oyj:n omien osakkeiden määrässä

Muutos Valmet Oyj:n omien osakkeiden määrässä

Valmet Oyj:n pörssitiedote 26.6.2020 klo 16:00

Valmet Oyj:lle on 25. ja 26. kesäkuuta 2020 palautunut vastikkeetta yhteensä 4 681 Valmetin osaketta pitkän aikavälin osakepohjaisen kannustinjärjestelmän 2018-2020 ehtojen mukaisesti. Osakkeet oli alun perin luovutettu kannustinjärjestelmän osallistujille ansaintajaksojen 2018 ja 2019 jälkeen.

Osakkeiden palautuksen jälkeen Valmet Oyj:n hallussa on 370 274 omaa osaketta.

Lisätietoja antaa:
Pekka Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Valmet, puh. 010 672 0020

VALMET

Kari Saarinen
talousjohtaja

Pekka Rouhiainen
sijoittajasuhdejohtaja

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,5 miljardia euroa. Yli 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Seuraa Valmetin sijoittajasuhteita Twitterissä www.twitter.com/valmetir

Henkilötietojen käsittely

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti