Etusivu » MUUTOS ROBIT OYJ:N OMIEN OSAKKEIDEN LUKUMÄÄRÄSSÄ

MUUTOS ROBIT OYJ:N OMIEN OSAKKEIDEN LUKUMÄÄRÄSSÄ

MUUTOS ROBIT OYJ:N OMIEN OSAKKEIDEN LUKUMÄÄRÄSSÄ

ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.6.2020 KLO 15.00
MUUTOS ROBIT OYJ:N OMIEN OSAKKEIDEN LUKUMÄÄRÄSSÄ

Robit Oyj:lle on 25.6.2020 palautunut 2 000 omaa osaketta. Osakkeet oli myönnetty yhtiön pitkäaikaisen osakeperusteisen kannustinohjelman osallistujalle. Osakkeet ovat palautuneet yhtiölle osakepalkkiojärjestelmän ehtojen mukaisesti avainhenkilön työsuhteen päättymisen johdosta.

Robit Oyj:n hallussa on palautuksen jälkeen 152 793 omaa osaketta.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoja:
Arto Halonen, talousjohtaja
+358 400 280 717
arto.halonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, louhinta ja tuenta, maanalainen rakentaminen sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kahteen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer ja Down-the-Hole. Yhtiöllä on maailmalla 9 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti