Etusivu » INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOVUOKRAUS HYYTYI JA HILJAISELO JATKUU

INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOVUOKRAUS HYYTYI JA HILJAISELO JATKUU

INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOVUOKRAUS HYYTYI JA HILJAISELO JATKUU

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 18.6.2020 klo 8.00

INVESTORS HOUSE KIINTEISTÖVARALLISUUDENHOITO: ASUNTOVUOKRAUS HYYTYI JA HILJAISELO JATKUU

Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoito -yksikön asuntovuokrausmäärä laski 354 kappaleeseen (419 kpl). Lasku – 16 % on seurantahistorian suurin. Vuokrausmäärät supistuivat kaikilla toimintapaikkakunnilla pois lukien Joensuu. Kokonaispalvelu kohteiden määrä 2785 kpl (1938 kpl).

’’Asuntovuokraus hyytyi toukokuussa. Sama hiljaiselo on jatkunut kesäkuussa. Ihmiset ovat varovaisia muuttamaan tällä hetkellä. Monilla paikkakunnilla on myös rakennettu kysyntään nähden liikaa uusia vuokra-asuntoja’’, sanoo Marita Polvi-Lohikoski.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchise-yrittäjyyteen perustuva OVV -ketju 12 paikkakunnalla. Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito julkistaa kuukausittain vuokraus- ja kokonaispalvelumäärät.

Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita. Palvelut muodostuvat kiinteistöjohtamisesta, transaktiopalveluista sekä isännöinnistä, taloushallinnosta sekä vuokravälityksestä. ’’Palvelemme noin sataa yritysasiakasta ja noin 10.000 yksityisasiakasta koko Suomessa 50 hengen voimin. Tarjoamme keskusyksiköstämme kokonaispalvelun yrityksille ja yhteisöille’’, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Marita Polvi-Lohikoski.

Helsinki 18.6.2020

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Marita Polvi-Lohikoski, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy, puh 044 231 8648

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti