Etusivu » Talenom Oyj:lle uusi franchising-toimipiste Keravalle

Talenom Oyj:lle uusi franchising-toimipiste Keravalle

Talenom Oyj

Talenom Oyj:lle uusi franchising-toimipiste Keravalle

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 3.4.2017 kello 10.00

Talenom Oyj:lle uusi franchising-toimipiste Keravalle

Talenom Oyj on solminut uuden franchising-sopimuksen, jonka myötä franchising-ketjun koko kasvaa 8 toimipisteeseen. Nyt solmitun sopimuksen myötä yhtiö laajenee Keravalle, jossa yrittäjänä aloittaa KTT Jan Edelmann.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakaspäälliköinä asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchising-toimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.

Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchising-toimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchising-ketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.

TALENOM OYJ

Lisätietoja:
Jussi Paaso
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
044 066 6622
jussi.paaso@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 37 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2015 verrattuna 12,0 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2011 – 2016 oli noin 13 %.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2017-04-03 09:00 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2017/04/03/Talenom+Oyj+lle+uusi+franchising+toimipiste+Keravalle+HUG2092948.html

Jätä kommentti