Etusivu » Suurten polyeteeniputkien valmistus- ja myyntilisenssi myönnetty Ranskaan

Suurten polyeteeniputkien valmistus- ja myyntilisenssi myönnetty Ranskaan

Suurten polyeteeniputkien valmistus- ja myyntilisenssi myönnetty Ranskaan

Julkaistu: 2017-01-30 14:00:00 CET
Uponor Oyj
Lehdistötiedote
Suurten polyeteeniputkien valmistus- ja myyntilisenssi myönnetty Ranskaan
Uponor Infra Oy:n ja TUBAO S.A.S.:n yhteinen lehdistötiedote

Uponor Infra Oy Lehdistötiedote 30.1.2017 15.00

Uponor Infra Oy:n ja TUBAO S.A.S.:n yhteinen lehdistötiedote:

Suurten polyeteeniputkien valmistus- ja myyntilisenssi myönnetty Ranskaan

Uponor Oyj:n suomalainen tytäryhtiö Uponor Infra Oy ja Saint Saensissa Ranskassa toimiva TUBAO S.A.S. ovat julkistaneet lisenssisopimuksen, jolla Uponor antaa TUBAOlle yksinoikeuden Weholite®-putkien valmistukseen ja myyntiin Ranskassa. Uponor Infran (aiemmin KWH Pipe) 1980-luvulla kehittämä Weholite®-tuotesarja koostuu polyeteeniputkista (HDPE), liitososista ja tehdasvalmisteisista kokonaisuuksista.

Rakenneseinämäisiä Weholite®-polyeteeniputkia on saatavilla useassa koossa, sisähalkaisijaltaan jopa 3 500 mm:n kokoon asti. TUBAO aikoo aluksi keskittyä putkiin, joiden sisähalkaisija on enintään 3 000 mm. Weholite®-putkia käytetään laajalti ympäri maailmaa matalapaineisissa/painovoimaisissa putkistoissa juomaveden, hulevesien, jäteveden ja useiden muiden nesteiden kuljettamiseen. Tehdasvalmisteiset Weholite®-kokonaisuudet on suunniteltu erityistarkoituksiin, kuten huoltokaivoihin, viivytyssäiliöihin ja jopa kotitalouksien jätevedenkäsittely-yksiköihin maaseudulla.

Weholite®-putken sileän pinnan ansiosta virtausnopeus on suurempi kuin teräs-, valurauta- tai betoniputkessa. Erittäin suuren halkaisijansa ansiosta Weholite®-putkea voidaan myös käyttää umpinaisena kanavana nesteiden kuljettamiseen. Ekstruusiomenetelmällä valmistettu kevyt polyeteeniputki voidaan toimittaa eripituisina kuljetustavasta riippuen, minkä ansiosta asentaminen on helppoa ja nopeaa. Korroosionkestävyys takaa pitkän käyttöiän. Kustannustehokkuus on Weholite®-tuotesarjan keskeinen ominaisuus. Weholite®-putken liittämisessä käytetään yleensä ekstruusiohitsausta, jotta saumat täyttävät tiukat tiiviysvaatimukset.

Uponor Infran Weholite®-putken lisenssivalmistajilla on tuotantoa yhdeksässä muussa maassa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

TUBAO lyhyesti:
TUBAO S.A.S on ranskalainen yritys, joka on jo 60 vuoden ajan valmistanut mm. korrugoiduista teräsputkista ja säiliöistä koostuvia sadevesijärjestelmiä. TUBAO on yksi alan johtavista toimijoista Ranskassa ja sen lähialueilla.

TUBAO S.A.S on perheyhtiö, jota johtaa François-Regis Du Mesnil. TUBAO halusi uudistua ja täydentää sadevesijärjestelmäosaamistaan ja päästä siten uusille markkinoille ja tarjota uusia haasteita henkilöstölleen. Johtavan HDPE-tuotteen lisääminen tarjontaan oli TUBAOlle luonnollinen valinta. TUBAO valmistaa Weholite®-putkia uudessa tehtaassa Ranskan Normandiassa.

Weholite on nyt saatavilla TUBAO S.A.S.:ltä. Lisätietoja: Weholite@tubao.fr tai puhelimitse: +33 2 35 33 42 42.

Uponor lyhyesti:
Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2015 Uponorin liikevaihto oli noin 1 050 miljoonaa euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi

Lisätietoja antavat:
Uponor Infra: Teknologiajohtaja Jari Mylläri, puh. 020 1292099
TUBAO S.A.S.: Toimitusjohtaja Francois Regis Du Mesnil, puh. +33 6 08361647

JAKELU:
Tiedotusvälineet
www.uponor.fi
www.tubao.fr

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti