Etusivu » Siili Solutions Oyj auttaa Oppimisen Talon digitalisoinnissa osana Suomi 100-hyväntekeväisyysteemaa

Siili Solutions Oyj auttaa Oppimisen Talon digitalisoinnissa osana Suomi 100-hyväntekeväisyysteemaa

Siili Solutions Oyj auttaa Oppimisen Talon digitalisoinnissa osana Suomi 100-hyväntekeväisyysteemaa

Julkaistu: 2017-01-26 07:45:00 CET
Siili Solutions Oyj
Lehdistötiedote
Siili Solutions Oyj auttaa Oppimisen Talon digitalisoinnissa osana Suomi 100-hyväntekeväisyysteemaa

Siili Solutions Oyj Lehdistötiedote 26.1.2017 kello 8.45

Oppimisen Talo (ent. Iloisen Oppimisen Talo) on jo kolmen vuoden ajan toiminut pedagogisena työvälineenä useissa kymmenissä kouluissa useilla paikkakunnilla Suomessa. Käyttökokemukset Oppimisen Talosta uuden opetussuunnitelman ja uudenlaisen arviointikulttuurin jalkauttajana ovat erinomaisia. Näiden hyvien kokemusten rohkaisemana Oppimisen Talo ottaa tämän vuoden aikana askeleen digitaaliseen maailmaan, Siilin Mestari & Kisälli ohjelman asiantuntijoiden avulla. Oppimisen Talon alkuperäinen arvolähtökohta ja yhteiskunnalliseen hyvään tähtäävä kehitystyö säilyy jatkossakin vahvana uuden yhteistyön alkaessa. Siili Solutions osallistuu projektiin Suomi 100-hyväntekeväisyysteemalla.

Oppimisen Talon sähköistämisessä pyritään säilyttämään idea ja toimintamalli mahdollisimman alkuperäisenä. Arjen käyttökokemuksista kerätyn tiedon avulla kehitetään digitaalinen sovellus, joka tuo uuden ulottuvuuden paperisen version rinnalle. ”Digitaalisessa versiossa oppimisprosessin läpinäkyväksi tekeminen ja tiedon tallentaminen on entistä helpompaa. Lisäksi informaation jakamisesta oppilaan, opettajan ja huoltajan välillä tulee reaaliaikaista,” sanoo Maria Marin Oppimisen Talosta.

Oppimisesta on käyty Suomessa viime aikoina vilkasta keskustelua, huolena maailman parhaan opetuksen ylläpitäminen Suomen kouluissa. Siili haluaa kantaa kortensa kekoon ja olla mukana varmistamassa maailmanluokan oppimismahdollisuudet myös tuleville sukupolville. ”Tähän hankkeeseen osallistumalla kisällimme saavat käytännön kokemusta digitaalisten palvelujen suunnittelusta ja ohjelmistokehityksestä, ja samalla toteutamme palvelua, joka auttaa tulevia sukupolvia kasvamaan omiin haaveammatteihinsa. Oppimisen Talon yhteiskunnalliseen hyvään tähtäävä työ on ihailtavaa, ja teki osallistumispäätöksemme helpoksi,” toteaa Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtaja.

Oppimisen Talo on esillä Educa messuilla Messukeskuksessa, 27-28.1. Yhteistyö Siilin ja Oppimisen Talon välillä alkaa toden teolla helmikuussa, kun Siilin kolmannen Mestari & Kisälli -ohjelman osallistujat aloittavat projektissa.

Lisätietoja:
Johtaja, Markkinointi ja Viestintä, Andreas Strandman, Siili Solutions Oyj
Puhelin: 050 581 7523, sähköposti: andreas.strandman(at)siili.com

Maria Marin, Oppimisen Talo
Puhelin: 045 630 1567, sähköposti: maria(at)oppimisentalo.fi

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti