Etusivu » Outokumpu myy New Castlen kvarttolevytehtaan Yhdysvalloissa

Outokumpu myy New Castlen kvarttolevytehtaan Yhdysvalloissa

Outokumpu myy New Castlen kvarttolevytehtaan Yhdysvalloissa

Julkaistu: 2017-01-25 18:00:00 CET

Outokumpu myy New Castlen kvarttolevytehtaan Yhdysvalloissa

Outokumpu Oyj
Lehdistötiedote
25.1.2017 klo 19.00

Outokumpu myy New Castlessa Indianassa Yhdysvalloissa sijaitsevan kvarttolevytehtaansa yhdysvaltalaiselle pääomasijoitusyhtiö D’Orazio Capital Partnersille sekä tehtaan nykyiselle johdolle. Outokumpu katsoo myynnin tukevan yhtiön taloudellisia ja operatiivisia intressejä. Yrityskauppa ei vaikuta Outokummun muihin Amerikan toimintoihin.

Yrityskaupan kauppahinta on arviolta noin 28 milj. euroa riippuen käyttöpääoman määrästä kaupan toteutushetkellä. Yrityskauppa vähentää Outokummun nettovelkaa vastaavasti. Yrityskaupan taloudellinen vaikutus ei ole materiaalinen, ja se raportoidaan oikaisuna ensimmäisen neljänneksen 2017 tuloksessa.

Lisätietoja:

Sijoittajat: Tommi Järvenpää, puh. (09) 421 3466, matkapuh. 040 576 0288

Media: Konserniviestintä, puh. (09) 421 3840

Outokumpu Oyj

Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Valmistamme edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä ja auttavat siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Sata vuotta sitten keksitty ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja kestävä materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on 11 000 ammattilaista yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen osake on listattu Nasdaq Helsingissä.
www.outokumpu.fioutokumpu.com/stainless-newschoosestainless.outokumpu.com

Liitteet:
New Castle 25012017 FIN.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti