Etusivu » Saana Sillanpää Sugar Helsinki Oy:n vetäjäksi

Saana Sillanpää Sugar Helsinki Oy:n vetäjäksi

Saana Sillanpää Sugar Helsinki Oy:n vetäjäksi

Julkaistu: 2017-01-10 08:51:09 CET
Zeeland Family Oyj
Lehdistötiedote
Saana Sillanpää Sugar Helsinki Oy:n vetäjäksi

Helsinki, 2017-01-10 08:51 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Vastuullisten lifestyle-tuotteiden ja -palveluiden PR- ja some-toimisto Sugar Helsingin vetäjäksi on nimitetty Saana Sillanpää. Sugarin perustaja ja nykyinen vetäjä Karita Sainio siirtyy Sugar Helsinki Oy:n hallituksen jäseneksi.

Saana Sillanpää (31) aloittaa Sugarin vetäjänä 1.2.2017. Sillanpää siirtyy Sugarin vetovastuuseen Sugarin emoyhtiön Zeeland Familyn projektijohtajan tehtävistä.

Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto:

“Haluan kiittää Karitaa Sugarin tarinasta ja liiketoiminnan vetämisestä tähän saakka. Karita yhdessä Sugarin muun tiimin kanssa on rakentanut Sugarista Suomen ykköstoimiston kestävän kehityksen brändeille, jotka Sugarin tavoin haluavat tehdä maailmasta hieman paremman paikan. Toivotan samalla Saanan, nykyisen kollegani Zeeland Familyn puolelta, tervetulleeksi Sugarin vetäjäksi ja entisestään kiihdyttämään Sugarin vauhtia niin Suomessa kuin kansainvälisesti.”

Sugar Helsinki järjesti syksyllä 2016 Kööpenhaminassa pop-up-toimiston, joka oli menestys monella tapaa. Asiakkaat saivat perinteisessä mediassa ja bloggareiden piirissä merkittävää medianäkyvyyttä, jonka arvo asiakkaille oli arvion mukaan yhteensä 0,5-1,0 miljoonaa euroa. Tapahtumassa Sugar Helsinki auttoi asiakkaitaan solmimaan jälleenmyyntisopimuksia Tanskassa. Valmisteilla on tänä vuonna kaksi uutta pop-up-toimistoa: Tukholmassa 6.2. alkaen ja toinen tapahtuma myöhemmin muualla Euroopassa tai Aasiassa.

Saana Sillanpää:

“Olen seurannut ihaillen Sugarin raikasta ja erottuvaa palvelukonseptia vastuullisten brändien esiintuojana jo sen perustamisesta alkaen. Karita on rakentanut Sugarista ainutlaatuisen brändin, jonka menestysmahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisesti ovat mitä parhaimmat. Olen kiitollinen ja ylpeä saadessani mahdollisuuden viedä Sugaria eteenpäin yhdessä ammattitaitoisen ja lahjakkaan tiimin kanssa.”

Karita Sainio:

“On ollut huima kokemus luoda jotakin aivan uutta tyhjältä pöydältä ja nähdä, miten jokin asia, joka joskus oli vain ajatus, on visualisoitunut näin upeaksi PR-toimistoksi, mediaksi sekä brändiksi. Minulla on täysi luottamus siihen, että Sugar-tiimi, Zeeland Family sekä Saana jatkavat tätä tarinaa menestyksekkäästi”.

Lisätietoja:

Tuomas Airisto, puh. 040 566 1331, tuomas.airisto@zeelandfamily.fi

Saana Sillanpää, puh. 040 743 0432, saana.sillanpaa@zeelandfamily.fi

Karita Sainio, puh. 050 336 8422, karita.sainio@sugarhelsinki.com

Sugar Helsinki on vastuullisiin lifestyle-tuotteisiin sekä -palveluihin keskittynyt uuden sukupolven PR- ja some-toimisto. Tärkein tehtävämme on tehdä edustamamme asiakasbrändit tunnetuksi kohderyhmien keskuudessa. Tämän vuoksi me viemme viestinnän sinne, missä kohderyhmä viettää aikaansa. Sugarin asiakkaita ovat mm. Madara, A.Vogel, Burt’s Bees, Solgar, Weleda, Yosa, Urtekram, Lejos, Pure Waste, Lumi Accessories, Mifuko. Sugar Helsinki on osa The Zeeland Familyä. www.sugarhelsinki.com

Zeeland Family (Nasdaq First North: ZEE1V) on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto. Tuomme suomalaisten yritysten kanssa intohimoa, rohkeutta, sisua ja uteliaisuutta markkinointiin. Yhdessä teemme tarinoita, jotka ovat totta. Liikevaihtomme on 13,5 miljoonaa euroa. www.zeelandfamily.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti