Etusivu » PKC Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle

PKC Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle

PKC Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle

Julkaistu: 2017-01-30 08:00:00 CET
PKC Group
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
PKC Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle

PKC Group Oyj Pörssitiedote 30.1.2017 klo 9:00

PKC Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle

Ehdotus hallituksen kokoonpanoksi

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta esittää, että yhtiön hallitukseen valitaan kuusi jäsentä.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta esittää, että hallitukseen valitaan uudelleen Wolfgang Diez, Henrik Lange, Shemaya Levy, Mingming Liu, Robert Remenar ja Matti Ruotsala. Reinhard Buhl on ilmoittanut ettei ole käytettävissä valittaessa hallituksen jäseniä.

Ehdotus hallituksen jäsenten palkitsemisesta

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta esittää, että palkkiot pysyvät ennallaan ja

valittaville hallituksen jäsenille maksetaan toimikaudella, joka päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä, vuosipalkkiota seuraavasti: hallituksen puheenjohtajalle 60 000 euroa, hallituksen varapuheenjohtajalle 45 000 euroa ja hallituksen muille jäsenille 30 000 euroa; valiokuntien puheenjohtajille maksetaan vuosipalkkiona lisäksi 10 000 euroa ja muille jäsenille 5 000 euroa; kokouspalkkiota hallituksen ja valiokuntien kokouksista seuraavasti: puheenjohtajille 1 200 euroa per kokous ja muille jäsenille 800 euroa per kokous. Kokouspalkkio maksetaan kaksinkertaisena, mikäli jäsen osallistuu fyysisesti kokoukseen, joka pidetään hänen asuinmaansa ulkopuolella. Kokouspalkkiota ei makseta päätöspöytäkirjoista; lisäksi maksetaan hallituksen ja valiokuntien kokouksista johtuvat matka- ja majoituskustannukset.

Nimitystoimikunnan kokoonpano:

Mikko Mursula, sijoitusjohtaja, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö IlmarinenTed Roberts, Head of Finnish Equities, Nordea FundsMatti RuotsalaPKC Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, nimitystoimikunnan asiantuntijajäsenenäClaes Murander, Fund Manager, Lannebo Fonder 23.1.2017 saakka

Ehdotukset sisällytetään myöhemmin julkaistavaan yhtiökokouskutsuun. Varsinainen yhtiökokous on suunniteltu pidettävän 5.4.2017.

Lisätietoja antaa: Matti Ruotsala, hallituksen puheenjohtaja, PKC Group Oyj, yhteyshenkilö Sinikka Ravander, Puh. +358 40 1209 277, sinikka.ravander@pkcgroup.com

Jakelu

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.pkcgroup.com

PKC Group on asiakkaidensa globaali kumppani, joka suunnittelee, valmistaa ja integroi sähkönjakelujärjestelmiä, elektroniikkaa ja niihin liittyviä arkkitehtuurikomponentteja hyötyajoneuvoteollisuuteen, kiskokalustovalmistajille sekä valituille muille toimialoille. Konsernilla on tehtaita Brasiliassa, Kiinassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Saksassa, Serbiassa, Suomessa, Venäjällä sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto jatkuvista toiminnoista vuonna 2015 oli 847 miljoonaa euroa. PKC Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti