Etusivu » JUUSO ENALA NIMITETTY ZEELAND FAMILY:N LUOVAKSI JOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

JUUSO ENALA NIMITETTY ZEELAND FAMILY:N LUOVAKSI JOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

JUUSO ENALA NIMITETTY ZEELAND FAMILY:N LUOVAKSI JOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

Julkaistu: 2017-01-30 07:32:15 CET
Zeeland Family Oyj
Johdon muutokset / Neuvonantajat
JUUSO ENALA NIMITETTY ZEELAND FAMILY:N LUOVAKSI JOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

Helsinki, 2017-01-30 07:32 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Zeeland Family Oyj:n luovaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on 26.1.2017 alkaen nimitetty Juuso Enala. Enala on perustanut Zeeland Familyn taustalla olevan mainostoimisto Enala & Hyysalon vuonna 1999. Enala palasi Zeeland Familyn perheeseen 2013 ja on edelleen myös yhtiön kymmenen suurimman osakkeenomistajan joukossa.

Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto:

”Zeeland Familyn seuraavassa kasvuvaiheessa luovan työn kehittämisellä ja johtamisella on aivan keskeinen merkitys. Odotan innolla, miten Juuso Enalan kyynisimpäänkin kuulijaan tarttuva into ja poikkeuksellisen vahva intuitio yhdistettynä yhtiömme perinteisesti vahvaan prosessiosaamiseen ja aitoon monikanavaisuuteen luovat asiakkaillemme ja henkilökunnallemme uutta menestystä.

Hän on paras mahdollinen henkilö rikkomaan meille vuosien mittaan kertyneen poikkeuksellisen monipuolisen osaamisemme viimeisetkin raja-aidat. Intohimoisesti johdettu luova suunnittelu luo menestystä jatkuviin palveluihin ja markkinoinnin ulkoistuksiin luottavalle asiakaskunnallemme.”

Millaisena Juuso itse näkee uuden roolinsa?

”Enemmän kuin artisti olen valmentaja. Minulla on kyllin paljon kilometrejä takanani, jotta osaan tunnistaa luovan työn ja sen tekijöiden potentiaalin. Minulla on kyllin paljon kilometrejä edessäni, jotta olen motivoitunut ohjaamaan asiakkaitamme ja henkilökuntaamme kohti kunnianhimoisempaa ja kaupallisempaa markkinointiviestintää. Menestys on joukkuelaji.”

ZEELAND FAMILY OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 566 1331

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puhelin +358 9 6129 670

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti