Etusivu » Norvestian kasvusijoitussalkku vahvistuu – mukaan Digital Workforcen rahoituskierrokseen

Norvestian kasvusijoitussalkku vahvistuu – mukaan Digital Workforcen rahoituskierrokseen

Norvestian kasvusijoitussalkku vahvistuu – mukaan Digital Workforcen rahoituskierrokseen

Julkaistu: 2017-01-25 08:30:00 CET
Norvestia
Lehdistötiedote
Norvestian kasvusijoitussalkku vahvistuu – mukaan Digital Workforcen rahoituskierrokseen

Helsinki, Suomi, 2017-01-25 08:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Norvestia Oyj Lehdistötiedote 25.1.2017 klo 9.30

Norvestian kasvusijoitussalkku vahvistuu – mukaan Digital Workforcen rahoituskierrokseen

Norvestia osallistuu ohjelmistorobotiikan kasvuyhtiö Digital Workforcen 2 miljoonan euron rahoituskierrokseen, joka tähtää yhtiön liiketoiminnan laajentamiseen ja kansainväliseen kasvuun. Rahoituskierrokseen osallistuivat Norvestian (nykyään osa CapMan-konsernia) lisäksi vanhoina sijoittajina Leena Niemistö ja Lifeline Ventures.

Digityöntekijöitä toimittava Digital Workforce on Pohjoismaiden ainoa puhtaasti ohjelmistorobotiikkaan keskittynyt palveluyhtiö. Digityöntekijät automatisoivat tietotyön rutiinitehtäviä ja -prosesseja vapauttaen ihmisten aikaa tuottavampiin tehtäviin. Yrityksen asiakkaita ovat mm. merkittävimmät pankki- ja vakuutusalan yhtiöt sekä lukuisat terveydenhuollon ja julkisen sektorin organisaatiot Suomessa ja Ruotsissa.

Saadulla 2 miljoonan euron rahoituksella Digital Workforce vahvistaa asemiaan Ruotsissa ja avaa toimistot myös muihin Pohjoismaihin. Sijoitus antaa eväät uusien innovaatioiden ja tuotteiden kehittämiseen tietotyön robotiikan ympärillä.

”Digital Workforcella on äärimmäisen lahjakas ja aikaansaava tiimi sekä selkeä visio. Tietotyön robotisaatio on megatrendi, johon Digital Workforce kehittää uniikkeja ratkaisuja. Olemme innolla mukana tukemassa tätä kasvutarinaa”, toteaa Norvestia Oyj:n kasvusijoituksista vastaava johtaja Juha Mikkola.

”Olemme kasvaneet nopeasti markkinoiden mukana ja ylittäneet ensimmäisen vuoden tavoitteemme. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön Pohjoismaiden laajimman digityön asiantuntijaverkoston. Tavoitteenamme on työllistää 100 huippukonsulttia vuoden loppuun mennessä. Sijoituksen turvin pystymme kiihdyttämään nopeaa kasvua ja kehittämään uusia innovatiivisia globaaleja palveluita”, tiivistää Heikki Länsisyrjä, yksi Digital Workforce Services Oy:n perustajista.

Lisätietoja:

Norvestia Oyj / Juha Mikkola, Senior Investment Director, p. 050 590 0522, juha.mikkola@norvestia.fi

Digital Workforce Services Oy / Heikki Länsisyrjä, Partner, p. 050 558 7801, heikki.lansisyrja@digitalworkforce.fi

Norvestia

Norvestia Oyj on pörssinoteerattu sijoitusyhtiö. Norvestian kaksiosainen sijoitusstrategia koostuu markkinasijoituksista ja kasvusijoituksista. Kasvusijoituksia tehdään pohjoismaisiin noteeraamattomiin yrityksiin, kasvuhakuisiin listattuihin yrityksiin sekä pääomarahastoihin. Norvestian kasvusijoitustoiminnan perustana on olla muiden pääomistajien kanssa aktiivinen sijoittaja, joka toiminnallaan nostaa kohdeyritysten arvoa. Sijoitukset ovat pitkäaikaisia eikä niistä irtautumiselle määritellä tiukkaa aikarajaa. Norvestian kasvusijoitussalkkuun kuuluvat Digital Workforcen lisäksi Aste Helsinki, Coronaria Hoitoketju, Fluido, Idean Enterprises, Polystar Instruments ja Touhula Varhaiskasvatus. Lisäksi yhtiöllä on sijoituksia pääomarahastoissa. Norvestiasta tuli CapMan-konsernin tytäryhtiö 19.12.2016.

www.norvestia.fi

Digital Workforce Services

Digital Workforce on Pohjoismaiden ainoa puhtaasti ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut palveluyhtiö. Automatisoimme tietotyön rutiineja digityöntekijöillä ja vapautamme ihmisten aikaa tuottavampiin ja tärkeämpiin tehtäviin. Digityöntekijän käyttöönotto ei vaadi monimutkaisia integraatioprojekteja tai muutoksia nykyjärjestelmiin. Digital Workforce on perustettu kesällä 2015 ja se työllistää tällä hetkellä yli 30 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa.

www.digitalworkforce.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti