Etusivu » Muutoksia Aktian konserninjohdossa

Muutoksia Aktian konserninjohdossa

Muutoksia Aktian konserninjohdossa

Julkaistu: 2017-01-26 08:00:00 CET
Aktia Pankki Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Muutoksia Aktian konserninjohdossa

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
26.1.2017 klo 9.00

Varatoimitusjohtaja Carl Pettersson on ilmoittanut eroavansa Aktian palveluksesta siirtyäkseen Veritas Eläkevakuutuksen toimitusjohtajaksi.

Pettersson jatkaa nykyisessä tehtävässään ja Aktian konserninjohdon jäsenenä keväällä 2017. Hän on toiminut monissa johtavissa tehtävissä Aktiassa, viimeksi myynnistä, markkinoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä ja strategiasta vastaavana johtajana.

– Kiitän Carl Petterssonia hänen työstään Aktiassa. Hän on osallistunut menestyksekkäästi kehittämis- ja digitalisaatiotyöhön pankissa ja viimeksi vienyt myyntiorganisaatiota ja strategiaprosessiamme eteenpäin. Toivotan hänelle onnea tulevissa haasteissa, sanoo toimitusjohtaja Jussi Laitinen.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Laitinen, puh. 010 247 6250
Varatoimitusjohtaja Carl Pettersson, puh. 010 247 6243

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja laajasta pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on noin 350 000 asiakasta, joiden palvelusta 50 konttorissa, verkossa ja puhelimitse vastaa noin 1 000 aktialaista. Aktian osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.aktia.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti