Etusivu » Metsä Groupin Puutuoteteollisuus myy projektiliiketoimintansa Lapwall Oy:lle

Metsä Groupin Puutuoteteollisuus myy projektiliiketoimintansa Lapwall Oy:lle

Metsä Groupin Puutuoteteollisuus myy projektiliiketoimintansa Lapwall Oy:lle

Julkaistu: 2017-01-11 09:00:00 CET
Metsäliitto Osuuskunta
Lehdistötiedote
Metsä Groupin Puutuoteteollisuus myy projektiliiketoimintansa Lapwall Oy:lle

Metsä Groupin puutuoteteollisuudesta vastaava Metsä Wood myy Pälkäneellä sijaitsevan projektiliiketoimintansa Lapwall Oy:lle. Kaupan odotetaan toteutuvan tammikuun loppuun mennessä. Projektiliiketoiminnan koko henkilöstö siirtyy uuden omistajan palvelukseen.

Osapuolet sopivat kaupan yhteydessä pitkäaikaisesta Kerto® LVL:n ja havuvanerin toimitussopimuksesta. ”Lapwall on meille tärkeä kumppani, jonka kanssa kehitämme puurakentamisen ekosyystemiä”, toteaa Metsä Woodin toimialajohtaja Esa Kaikkonen.

Kaupalla ei ole merkittäviä taloudellisia vaikutuksia Metsä Groupille.

METSÄ GROUP

Lisätietoja:

Juha Kasslin, myynnin kehitysjohtaja, Metsä Wood. Puh: 050 598 8796

www.metsagroup.fi

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 116 000 suomalaista metsänomistajaa.

Seuraa Metsä Groupia: TwitterLinkedInFacebookYouTubeInstagramSlideshare

www.metsawood.fi

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta.

Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2015 oli 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 600 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti