Etusivu » Konecranesin uudet B-sarjan osakkeet on rekisteröity ja kaksi uutta hallituksen jäsentä valittu valiokuntiin

Konecranesin uudet B-sarjan osakkeet on rekisteröity ja kaksi uutta hallituksen jäsentä valittu valiokuntiin

Konecranesin uudet B-sarjan osakkeet on rekisteröity ja kaksi uutta hallituksen jäsentä valittu valiokuntiin

Julkaistu: 2017-01-05 08:45:00 CET
Konecranes Oyj
Muutokset osakepääomassa ja äänimäärässä
Konecranesin uudet B-sarjan osakkeet on rekisteröity ja kaksi uutta hallituksen jäsentä valittu valiokuntiin
KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 5.1.2017 klo 9.45 EET

Konecranes Oyj (”Konecranes”) ilmoittaa, että Terex Corporationin (”Terex”) määräysvaltayhteisölle Terex Deutschland GmbH:lle (”Terexin Määräysvaltayhteisö”) annetut 19 600 000 uutta Konecranesin B-sarjan osaketta (”Osakkeet” tai yksittäin ”Osake”) on rekisteröity kaupparekisteriin ja Euroclear Finland Oy:öön tänään 5.1.2017. Osakkeet annettiin osakevastikkeena Terexin Material Handling & Port Solutions (”MHPS”) -liiketoiminnan oston (”MHPS-kauppa”) yhteydessä Terexille ja Terexin Määräysvaltayhteisölle maksettavan käteisvastikkeen lisäksi.

Osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Konecranesin osakkeiden yhteismäärä on 82 872 342, joka jakaantuu 63 272 342 A-sarjan osakkeeseen ja 19 600 000 B-sarjan osakkeeseen. Konecranesin 30 072 660 euron suuruinen osakepääoma ei muutu. Uudet Osakkeet tuottavat oikeuden osinkoon ja muihin oikeuksiin tästä päivästä alkaen.

Konecranesin A-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä, mutta uusia B-sarjan Osakkeita ei haeta julkisen kaupankäynnin kohteeksi. Konecranesin kaupankäyntitunnus on muuttunut Nasdaq Helsingin INET-kaupankäyntijärjestelmässä KCR1V:stä KCR:ksi tästä päivästä, 5.1.2017, alkaen.

Hallitus on valinnut Oren Shafferin nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan jäseneksi ja David Sachsin tarkastusvaliokunnan jäseneksi tästä päivästä lähtien.

KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 (0) 20 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Yrityksellä on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti