Etusivu » Konecranes on saattanut päätökseen STAHL CraneSystems –liiketoiminnan myynnin

Konecranes on saattanut päätökseen STAHL CraneSystems –liiketoiminnan myynnin

Konecranes on saattanut päätökseen STAHL CraneSystems –liiketoiminnan myynnin

Julkaistu: 2017-01-31 13:30:00 CET
Konecranes Oyj
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
Konecranes on saattanut päätökseen STAHL CraneSystems –liiketoiminnan myynnin
KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 31.1.2017 klo 14.30 EET

Konecranes on tänään saattanut päätökseen STAHL CraneSystems -liiketoiminnan myynnin (”STAHL-kauppa”) Columbus McKinnon Corporationille (NASDAQ: CMCO) (”Columbus McKinnon”). STAHL-kauppa liittyi Konecranes-konsernin Terex Corporation MHPS-liiketoiminnan ostoa (”MHPS-kauppa”) koskevaan Euroopan komission hyväksyntään, jonka ehtona oli, että Konecranes myy STAHL CraneSystems -liiketoimintansa.

Lopullinen myyntihinta oli 224 miljoonaa euroa. Lisäksi Columbus McKinnonille siirtyi kattamattomia eläkevastuita, jotka olivat 67 miljoonan euron suuruiset 31. joulukuuta 2016. Konecranes odottaa kirjaavansa STAHL-kaupasta noin 200 miljoonan euron verojen jälkeisen myyntivoiton vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Konecranes käyttää STAHL CraneSystemsin myynnistä saadut tuotot MHPS-kauppaan liittyvien lainojen lyhennyksiin.

KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 (0) 20 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Yrityksellä on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranesin A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti