Etusivu » IXONOS HELSINGIN YLIOPISTON DIGITAALISEN DESINGIN KUMPPANIKSI

IXONOS HELSINGIN YLIOPISTON DIGITAALISEN DESINGIN KUMPPANIKSI

IXONOS HELSINGIN YLIOPISTON DIGITAALISEN DESINGIN KUMPPANIKSI

Julkaistu: 2017-01-17 08:00:00 CET
Ixonos
Lehdistötiedote
IXONOS HELSINGIN YLIOPISTON DIGITAALISEN DESINGIN KUMPPANIKSI

Helsinki, Suomi, 2017-01-17 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Ixonos Oyj Lehdistötiedote 17.01.2017 klo 09:00

Ixonos on voittanut Helsingin Yliopiston digitaalista designia koskevan puitesopimuksen. Ixonos tulee seuraavan neljän vuoden aikana tuottamaan Helsingin Yliopistolle, palvelumuotoilun, digitaalisen käyttäjäkokemuksen ja käyttöliittymäsuunnittelun sekä visuaalisen muotoilun palveluja.

Sopimus on voimassa vuoteen 2021. Ixonosin Helsingin Yliopistolle sopimuksen puitteissa tuottamien palvelujen arvo on 930 000 euroa.

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaita monitieteisiä tutkimusyliopistoja. Lähes 4 000 tutkijaa ja opettajaa opettaa neljällä kampuksella Helsingissä ja 17 muulla paikkakunnalla 35 000 opiskelijaa sekä 30 000 aikuiskoulutettavaa.

Ixonosin toimitusjohtaja Sami Paihonen: “Haluamme kiittää Helsingin Yliopistoa luottamuksesta Ixonosin palkittuihin digitaalisen designin palveluihin. Helsingin Yliopiston kanssa solmittu puitesopimus jatkaa julkisen sektorin asiakasportfoliomme vahvistamista ja on erittäin tärkeä asiakkuus yhtiöllemme seuraavat neljä (4) vuotta. On myös hienoa saada olla mukana kehittämässä korkealuokkaisia digitaalisia palveluja jotka tulevaisuudessa palvelevat sekä opetusta että tiedettä.”

IXONOS OYJ

Toimitusjohtaja Sami Paihonen

Lisätietoja:

Ixonos Oyj

Toimitusjohtaja Sami Paihonen, puh. + 358 50 502 1111, sami.paihonen@ixonos.com

Operatiivinen johtaja Teppo Kuisma, puh. + 358 50 581 4075, teppo.kuisma@ixonos.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Liitteet:
Lehdistötiedote_Ixonos_Helsingin_Yliopisto_17.1.2017.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti