Etusivu » SRV toteuttaa Eteralle keskustakorttelin Keravalla

SRV toteuttaa Eteralle keskustakorttelin Keravalla

SRV toteuttaa Eteralle keskustakorttelin Keravalla

Julkaistu: 2016-12-29 13:00:00 CET
SRV Yhtiöt Oyj
Lehdistötiedote
SRV toteuttaa Eteralle keskustakorttelin Keravalla

Espoo, Suomi, 2016-12-29 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — SRV YHTIÖT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 29.12.2016, KLO 14.00

SRV toteuttaa Eteralle keskustakorttelin Keravalla

SRV myy Keravan keskustaan toteutettavan Aleksintorin korttelin uudiskohteen Keskinäiselle Eläkevakuutusyhtiölle Eteralle. Kauppakeskus Karusellista, asunnoista sekä yhteisestä pysäköintilaitoksesta koostuvan kaupan kokonaisarvo on yli 50 miljoonaa euroa.

”Entisen Aleksintorin alueen elävöittäminen keravalaisten käyttöön on loistava esimerkki SRV:n roolista kaupunkikeskustojen kehittäjänä ja rakentajana. Korttelissa yhdistyvät erinomaisesti asuminen ja kaupan palvelut sekä loistava sijainti Keravan ydinkeskustassa. Juuri tällaista modernia asumisen ja palveluiden kokonaisuutta Keravan keskusta on kaivannut”, SRV:n asiakkuusjohtaja Toni Kankare kertoo.

Entisen Aleksintorin purkutyöt käynnistyivät lokakuussa 2016, ja korttelin varsinainen rakentaminen alkaa helmikuussa 2017. Kauppakeskus Karuselli valmistuu loppuvuodesta 2018, ja asunnot vuodenvaihteessa 2018-2019.

”Aleksintorin uudistaminen on hieno tilaisuus rakennuttaa uusia asuntoja aivan Keravan ydinkeskustaan kävelykadun varrelle. Uskomme asukkaiden viihtyvän hyvin näissä asunnoissa, kun myös päivittäiset palvelut tulevat saman katon alle”, Eteran reaalisijoitusjohtaja Jukka Reijonen sanoo.

Korttelin sydämeen, kauppakeskus Karuselliin tulee vuokrattavia liiketiloja noin 5 500 m², josta yli 60 prosenttia on jo vuokrattu. Päävuokralaiseksi tulee Ruokakesko K-Supermarket-myymälällään. Karusellin päälle rakennettavaan kerrostaloon tulee yhteensä 140 asuntoa, ja sen piha-alueet sijaitsevat kauppakeskuksen päällä olevalla pihakannella.

Osana Keravan keskustan perusteellista uudistamista SRV rakentaa kauppakeskuksen viereen neljä muuta asuinkerrostaloa vuoteen 2022 mennessä. Lisäksi SRV on aloittanut Ornon kortteliin, entisen maustetukun tilalle, viiden asuinkerrostalon ja yhteisen pysäköintilaitoksen rakentamisen.

Lisätietoja:

Toni Kankare, asiakkuusjohtaja,044 501 0210, toni.kankare@srv.fi

Tiina Niemi, viestintäpäällikkö, 040 502 7549, tiina.niemi@srv.fi

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

FacebookLinkedInTwitterInstagram

SRV – Elämäsi rakentaja

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti