Etusivu » Muutoksia Exel Compositesin johtoryhmässä

Muutoksia Exel Compositesin johtoryhmässä

Muutoksia Exel Compositesin johtoryhmässä

Julkaistu: 2016-12-02 12:15:00 CET
Exel Composites Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Muutoksia Exel Compositesin johtoryhmässä

EXEL COMPOSITES OYJ PÖRSSITIEDOTE 2.12.2016 klo 13:15

Muutoksia Exel Compositesin johtoryhmässä

Ilkka Silvanto, 65, jää eläkkeelle 1.1.2017 ja jättää tehtävänsä Exel Composites Oyj:n strategisten projektien ja lakiasianjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Hänen vastuunsa strategisissa projekteissa ja lakiasioissa siirretään muille nykyisen johtoryhmän jäsenille ja nykyiselle organisaatiolle. Silvannon lisäksi Exel Compositesin johtoryhmä koostuu tällä hetkellä toimitusjohtaja Riku Kytömäestä, talousjohtaja Mikko Kettusesta, tuotantojohtaja Callum Coughista, henkilöstöjohtaja Tiina Hiltusesta, myynti- ja markkinointijohtaja Kari Loukolasta ja tuotekehitys- ja teknologiajohtaja Kim Sjödahlista.

”Haluan kiittää Ilkkaa hänen merkittävästä panoksestaan yhtiössämme ja omistautuneesta työstään viimeisten 12 vuoden aikana talousjohtajana ja viimeisimmin roolissaan strategisista projekteista vastaavana. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa”, sanoo Riku Kytömäki.

Vantaalla, 2.12.2016

Exel Composites Oyj
Riku Kytömäki, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Riku Kytömäki, toimitusjohtaja
puh. 050 511 8288
riku.kytomaki@exelcomposites.com

Mikko Kettunen, talousjohtaja
puh. 050 347 7462
mikko.kettunen@exelcomposites.com

Jakelu
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.exelcomposites.com

Exel Composites lyhyesti
Exel Composites (www.exelcomposites.com) on johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin. Exel Composites tarjoaa ylivertaisen asiakaskokemuksen jatkuvan innovaation, maailmanluokan operaatioiden sekä pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Liiketoiminnan perustana on itse kehitetty komposiittiteknologia, siihen perustuva tuotteisto ja valittujen markkinasegmenttien hallinta vahvalla laatu- ja tuotemerkki-imagolla. Jatkuva uusien sovelluskohteiden etsiminen ja tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistavat yrityksen kasvun. Henkilöstön osaaminen ja korkea teknologian taso ovat avainasemassa Exel Compositesin toiminnassa. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n listalla.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti