Etusivu » Esa Kaikkonen Metsä Groupin strategiajohtajaksi

Esa Kaikkonen Metsä Groupin strategiajohtajaksi

Esa Kaikkonen Metsä Groupin strategiajohtajaksi

Julkaistu: 2016-12-08 08:30:00 CET
Metsäliitto Osuuskunta
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Esa Kaikkonen Metsä Groupin strategiajohtajaksi

Metsä Group Pörssitiedote 8.12.2016 klo 9.30

OTK, varatuomari Esa Kaikkonen on nimitetty Metsä Groupin strategiajohtajaksi 1.3.2017 alkaen. Kaikkosen vastuualueeseen kuuluu jatkossakin hänen nykyinen tehtävänsä Metsä Groupin Puutuoteteollisuudesta vastaavan Metsä Woodin toimialajohtajana. Hän kuuluu Metsä Groupin johtoryhmään ja raportoi pääjohtaja Kari Jordanille.

Ennen Metsä Woodin toimialajohtajan tehtävää Kaikkonen toimi Metsä Groupin lakiasiainjohtajana vuosina 2003–2012.

Metsä Groupin strategiajohtajana vuodesta 2006 toiminut Hannu Anttila jää eläkkeelle 1.5.2017.

METSÄ GROUP

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Juha Laine, Metsä Group, puh. 010 465 4541

www.metsagroup.fi

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 116 000 suomalaista metsänomistajaa.

Seuraa Metsä Groupia: TwitterLinkedInFacebookYouTubeInstagramSlideshare

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti