Etusivu » Affecto on sopinut myyvänsä Viron tytäryhtiön

Affecto on sopinut myyvänsä Viron tytäryhtiön

Affecto on sopinut myyvänsä Viron tytäryhtiön

Julkaistu: 2016-12-08 08:00:00 CET
Affecto Oyj
Pörssitiedote
Affecto on sopinut myyvänsä Viron tytäryhtiön

Affecto Oyj – Pörssitiedote, 8.12.2016 klo 9.00, Helsinki

Affecto on sopinut myyvänsä Viron tytäryhtiön

Affecto on sopinut myyvänsä Viron tytäryhtiön (Affecto Estonia OÜ) tytäryhtiön toimivalle johdolle ja sen työntekijöille. Transaktio on molempia osapuolia hyödyttävä päätös ja Affecton strategisen suunnan mukainen.

Myyntihinta on noin 1,8 miljoonaa euroa ja transaktion kokonaisvaikutus Affecto-konsernin 2016 liikevoittoon odotetaan olevan noin 1,1 miljoonaa euroa. Affecton näkymät vuodelle 2016 pysyvät muuttumattomana. Yhtiö pyrkii loppuunsaattamaan transaktion joulukuun 2016 aikana.

Affecton näkemyksen mukaan vallitsevassa makrotaloudellisessa tilanteessa yhtiön nykyisellä Viron asiakasmarkkinalla, missä paine hintojen ja palkkojen suhteen on merkittävästi lisääntynyt, sekä asiakaskysynnän paikallisuus korostunut, voidaan markkinaan vastata kaikkein suoraviivaisimmin itsenäisessä virolaisessa yhtiössä.

Affecto on vahvistamassa sen eri toimistojen synergioita. Transaktion jälkeen Viron yhtiö keskittyy täysin nykyiseen alueelliseen liiketoimintaan. ”Näkemyksemme mukaan tämä malli on paras ratkaisu nykyisille asiakkaille ja työntekijöille Virossa, minkä lisäksi myynti on myös oikea ratkaisu Affecton osakkeenomistajille”, toteaa Affecton varatoimitusjohtaja Iikka Lindroos.

Affecto jatkaa yhteistyötä Viron yksikön kanssa. Tämä mahdollistaa jatkon Affecton kansainvälisten asiakkaiden paikallisille palveluratkaisuille Virossa sekä toisaalta jatkon ratkaisuille Virosta Affecton muille markkinoille.

AFFECTO OYJ
Juko Hakala
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Iikka Lindroos
Varatoimitusjohtaja
+358 40 8018331
iikka.lindroos@affecto.com

Stig Sandberg
Managing Director, Eastern Europe, South Africa & Delivery
+358 40 5033927
stig-goran.sandberg@affecto.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti