Etusivu » Cramo lanseeraa uudet internetsivut ja uuden verkkotyökalun

Cramo lanseeraa uudet internetsivut ja uuden verkkotyökalun

Cramo lanseeraa uudet internetsivut ja uuden verkkotyökalun

Julkaistu: 2016-12-15 08:00:00 CET
Cramo Oyj
Lehdistötiedote
Cramo lanseeraa uudet internetsivut ja uuden verkkotyökalun

Vantaa, Suomi, 2016-12-15 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Cramo Oyj Lehdistötiedote 15.12.2016 klo 9.00

Cramo lanseeraa uudet internetsivut ja uuden verkkotyökalun

Cramo uudistaa joulukuussa sekä koko konsernin että maakohtaisten verkkosivujensa ulkonäköä ja käyttöympäristöä.

Samaan aikaan verkkovuokrauspalvelumme eCRent [easyrent] avautuu yritysasiakkaillemme Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Palvelu otetaan käyttöön useimmilla Cramon markkina-alueilla asteittain vuoden 2017 aikana.

”Digitaaliset palvelut ovat asiakkaillemme yhä tärkeämpiä, joten olemme vastanneet heidän toiveisiinsa ja tarjoamme asiakkaillemme laitteidemme vuokraukseen ja asiakkuuden hallintaan keskittyvän verkkokaupan. Palvelu toimii vaivatta niin mobiililaitteilla kuin tietokoneillakin”, sanoo Cramo-konsernin e-Channel Manager Elina Aalto.

Toimitusjohtaja Leif Gustafsson: ”Markkinajohtajina kehitämme nyt vuokrausliiketoimintaa uusien työkalujemme avulla ja vahvistamme Cramoa kohtaamaan tulevaisuuden haasteita.”

Cramo-konsernin Director Business Development Jonas Pärssinen: ”Uusien internetsivujemme ja uuden verkkotyökalumme ansiosta asiakkaidemme on helpompi asioida Cramon kanssa ja tehostaa omaa toimintaansa.”

Cramo, mainio päivä työmaalla

Linkki konsernimme uudelle sivustolle: www.cramogroup.com

Lisätietoa:

Mattias Rådström, johtaja, viestintä, markkinointi ja sijoittajasuhteet, puh: +46 70 868 7045

Cramo Oyj on palveluyritys, joka tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja sekä vuokraa siirtokelpoisia tiloja. Kone- ja laitevuokraus koostuu rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä lähes 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Cramon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lue lisää: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Kuvat:

Cramon eCRent verkkovuokrauspalvelu
Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti