Etusivu » Taaleritehdas Oyj:ltä positiivinen tulosvaroitus: H1 liikevoiton odotetaan olevan merkittävästi ennakoitua parempi

Taaleritehdas Oyj:ltä positiivinen tulosvaroitus: H1 liikevoiton odotetaan olevan merkittävästi ennakoitua parempi

Taaleritehdas Oyj:ltä positiivinen tulosvaroitus: H1 liikevoiton odotetaan olevan merkittävästi ennakoitua parempi Julkaistu: 2015-06-11 07:45:10 CEST
Taaleritehdas Oyj
Yhtiötiedote
Taaleritehdas Oyj:ltä positiivinen tulosvaroitus: H1 liikevoiton odotetaan olevan merkittävästi ennakoitua parempi

Helsinki, 2015-06-11 07:45 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehdas Oyj:n vuoden 2015 ensimmäisen vuosipuoliskon liikevoiton arvioidaan muodostuvan merkittävästi ennakoitua paremmaksi. Liikevoiton kasvu johtuu sijoitusliiketoiminnan positiivisesta kehityksestä sekä erityisistä kertaluonteisista eristä.Tämän seurauksena koko Taaleritehdas-konsernin liikevoitto H1/2015-kaudelta on merkittävästi parempi kuin aikaisemmin on ennakoitu.

Puolivuotiskatsaus kaudelta 1.1.2015-30.6.2015 julkaistaan 20.8.2015.

Taaleritehdas Oyj:n Hallitus

Lisätietoja:

Juhani Elomaa
toimitusjohtaja
Taaleritehdas Oyj
puh. 040-7789020
juhani.elomaa@taaleritehdas.fi

Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on finanssiryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas tarjoaa sijoitus, -rahoitus- ja vakuutuspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleritehtaalla on lisäksi omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä viidestä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta, Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy sekä osakkuusyhtiö Fellow Finance Oy, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,4 miljardia euroa ja asiakkaita 3000 joulukuun 2014 lopussa. Koko finanssiryhmän asiakasmäärä on suoraan ja välillisesti 27 900 asiakkuutta. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi
Taaleritehdas myös Twitterissä

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, Taaleritehdas Oyj, puh. 040-7789020
Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj, puh. 046-8787666

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti