Etusivu » Technopolis alkaa tukea Suomen nuorten pyöräilymaajoukkuetta

Technopolis alkaa tukea Suomen nuorten pyöräilymaajoukkuetta

Technopolis

Lehdistötiedote

Technopolis alkaa tukea Suomen nuorten pyöräilymaajoukkuetta

TECHNOPOLIS OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 30.3.2015 klo 14.30

Technopolis alkaa tukea Suomen nuorten pyöräilymaajoukkuetta

Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang on intohimoinen pyöräilijä, jolle pyöräilyn kehittäminen ja terveet elämäntavat ovat sydämenasia.

– Tämä on meille erinomainen mahdollisuus päästä tukemaan nuoria pyöräilijöitä ja auttamaan heitä kasvamaan urheilijoina. He ovat juuri siinä vaiheessa urheilu-uraa, jossa tehdään kauaskantoisia valintoja tulevaisuudesta – jatkaako urheilijana ja pyrkiä siinä maailman terävimpään kärkeen vai valita joku toinen ammatti, sanoo Keith Silverang.

Liikunnalla on keskeinen rooli työ- ja toimintakykyä uhkaavien tai heikentävien sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Työntekijöiden liikunta-aktiivisuuden on todistettu olevan yhteydessä vähentyneisiin sairauspoissaoloihin ja terveydenhuoltokuluihin, lisääntyneeseen tehokkuuteen ja pidempiin työuriin. Ihminen tarvitsee liikuntaa ja fyysistä kuormitusta pysyäkseen terveenä ja virkeänä.

– Technopolikselle on tärkeää edistää omien ja asiakasyritysten työntekijöiden liikuntamahdollisuuksia. Meillä on jokaisella kampuksella käytössä pukuhuoneet suihkuineen sekä usealla mahdollisuus myös kuntosalien käyttöön, kertoo Keith Technopoliksen sitoutumisesta terveisiin elämäntapoihin ja liikuntaan.

– Pyöräily on ympäristön kannalta vastuullinen valinta, joka edistää työn tuottavuutta työntekijöiden hyvinvoinnin parantuessa. Tällä on iso merkitys kansantalouden kääntämisessä. Etenkin talouden vetureina toimivien kasvuyrityksien tulisi kiinnittää erityisen paljon huomiota työntekijöiden hyvinvointiin. Me emme pysty kilpailemaan halvalla työvoimalla vaan meidän paras aseemme on tuottava, hyvin koulutettu ja hyvinvoiva työvoima, jatkaa Keith terveiden elämäntapojen laajemmasta merkityksestä.

Kansainvälistä menestystä saaneet Suomen eturivin pyöräilijät perustivat Fincyclingin vuonna 2014. Perustajajäseniin kuuluvat muun muassa: Jussi Veikkanen, Kjell Carlström, Charly Wegelius ja Joona Laukka. Yhdistyksen tavoitteena on nostaa kilpapyöräilyn arvostusta Suomessa.

– Oli mukava saada Technopolis ja innokas pyöräilijä Keith mukaan toimintaamme. Juuri tällaisia pyöräilyn edistämiseen sitoutuneita organisaatioita ja henkilöitä tarvitsemme, sanoo Kjell Carlström Fincyclingilta.

Technopoliksen logo tulee näkymään Suomen nuorten pyöräilymaajoukkueen ajoasuissa ja huoltoautoissa. Fincycling tulee myös olemaan mukana Technopoliksen ensimmäisellä Tour de Technopolis -tapahtumassa, jossa Keith ja Team Technopolis -pyöräilyjoukkue ajavat yhdessä muiden osallistujien kanssa 100 kilometrin matkan. Reitti kulkee kaikkien Technopoliksen pääkaupunkiseudun kampusten kautta, alkaen Ruoholahdesta ja jatkaen Vantaan lentokenttäkampuksen, ja Otaniemen Innopolin kautta takaisin Ruoholahteen.

Lisätietoja:

Technopolis Oyj

Keith Silverang

Toimitusjohtaja

Puh. 040 566 7785

s-posti: keith.silverang@technopolis.fi

Fincycling

Juho Suikkari

Puh. 050 353 8281

s-posti: juho.suikkari@fincycling.com

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.

Fincyclingin tarkoitus nostaa kilpapyöräily sille kuuluvaan arvoon Suomessa – laji kuuluu kaikissa naapurimaissa suositumpien kilpaurheilulajien TOP 5-joukkoon. Yhdistyksen perustajajäsenet (27 henkilöä) ovat kaikki omalla kilpapyöräilyurallaan kansanvälistä menestystä saavuttaneita entisiä huippu-urheilijoita. Perustajajäseniin kuuluvat muun muassa Jussi Veikkanen, Kjell Carlström, Charly Wegelius, Joona Laukka, Mika Hämäläinen, Jukka Heinikainen ja Kimmo Kananen.

Jätä kommentti