Etusivu » Taaleritehtaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet valittu

Taaleritehtaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet valittuTaaleritehtaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet valittu

Julkaistu: 2015-03-20 14:54:48 CET
Taaleritehdas Oyj

Yhtiötiedote

Taaleritehtaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet valittu

Helsinki, 2015-03-20 14:54 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehdas Oyj:n hallitus on valinnut tänään kokouksessaan keskuudestaan hallituksen puheenjohtajaksi Peter Fagernäsin ja varapuheenjohtajaksi Juha Laaksosen.

Taaleritehdas Oyj:n varsinainen yhtiökokous valitsi tänään Taaleritehtaan hallitukseen viisi jäsentä. Hallitukseen valittiin uudelleen Peter Fagernäs, Pertti Laine, Juha Laaksonen, Vesa Puttonen ja Esa Kiiskinen.

Taaleritehdas Oyj

Juhani Elomaa

toimitusjohtaja

Taaleritehtaan Hyväksyttynä Neuvonantaja toimii Merasco Oy, puh. 09-6129670

Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on finanssiryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas keskittyy yksityishenkilöiden kokonaisvaltaiseen yksityispankkiiripalveluun ja instituutioasiakkaiden omaisuudenhoitoon. Taaleritehtaalla on lisäksi pääomarahastotoimintaa, rahoitusyhtiötoimintaa sekä omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä, Taaleritehtaan rahoitusyhtiö Lainaamo Oy:stä sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 150 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,4 miljardia euroa ja asiakkaita 3000 joulukuun 2014 lopussa. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

Taaleritehdas myös Twitterissä

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, Taaleritehdas Oyj, puh. 040-7789020

Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj, puh. 0468787666


Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company